Naujas 12pcs Skalbimo Kablio Kabinti Drabužių Segtukus Batų Maišelį Krumpliniai Bėgiai Įrašą Turėtojas Namų Drabužių Įkrovos Rūbams Laikyti Įrašus

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: x3000 3way, x30v drone, sadelis a5, kaukės niva, romos smeigtukai, xc2001 rinkinys, patarimai 35 cm, moters 9xl, nigt nešioja.

    €5.83 €10.99
  • Nėra. Kabliukų: >10
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno

Aprašymas

Tai rinkinys, 12 sunkiųjų kabliukai, kurie yra pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, užtikrina jos patvarumą ir ilgaamžiškumą.Ji yra sukurta siekiant turėti įvairių daiktų, pavyzdžiui, batai, paltai, kepurės, rankinės, rankšluostį ir pan.Puikiai tinka kasdienio naudojimo, pakabinti savo daiktus, džiovinimo ar tiesiog, kad viskas būtų tvarkinga ir organizuota.

Funkcija

- Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.

- Medžiaga: Nerūdijantis plienas.

- Dydis: Apie 10.5 x 5 x 2,3 cm/4.1 x 2 x 0.9 cm.

- Kietosios nerūdijančio plieno konstrukcija užtikrina kokybės ir ilgaamžiškumo, tvirtas daugiau nei plastiko, kabliuko.

- Nešiojamas ir patogus, pritaikytas laikyti įvairius elementus, pvz., batai, paltai, kepurės, rankinės, rankšluostį ir pan.

- Puikiai tinka kasdieniam naudojimui, kabantys daiktai sausa visur.Idealus naudoti kelionės metu, dorms, namuose ir pan.

- Ateina rinkinys, 12 super nerūdijančio plieno turėti įrašus, siūlanti aukštos įtampos suvokti su įspūdingos tee.

- Puiki skalbykla, parduotuvės, kelionės, namo ar verslo tikslais.

Pakavimo sąrašas

12 x Nešiojamų Skalbimo Kablio Kabinti Drabužių Segtukus Nerūdijančio Plieno Keliauti Namo Drabužių Įkrovos Rūbams Laikyti Įrašus

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai