Elektros Judesio Katė Žaislas Katė Kibinimas Ball Žaislas, Automatinė Kėlimo Pavasario Lazdele Yo-Yo Kėlimo Kamuolys Interaktyvi Dėlionė Smart Naminių Gyvūnų Žaislai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: kačių bokštas, žuvų lazdele, megzti naminių gyvūnų žaislai, ryšiai augintiniai, Katė, katė led žaislas, kačių bokštas medis, lepim, evil eye namuose, barbi marškinėliai.

    €3.15 €4.31
  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • Pavadinimas: katė žaislas
  • Atraminėms: virvės apkrova 10kg
  • Tinka: 1-4m desktop
  • Žaislai Tipas: Kamuoliai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: katės
  • spalva: balta / rožinė
  • Baterija: 2*AAA (nepridedami)
  • Medžiaga: ABS + plaukų kamuolys
  • Prekės Pavadinimas: TAONMEISU
  • Dydis: about 4cm/1.57in diameter

Elektros Judesio Katė Žaislas Katė Kibinimas Ball Žaislas, Automatinė Kėlimo Pavasario Lazdele Yo-Yo Kėlimo Kamuolys Interaktyvi Dėlionė Smart Naminių Gyvūnų Žaislai

Kulka Taškų:

1、Atmosferos Kūrimas: Išvaizda kaip klausytis maža katė paprasta atmosferą aukštesnės klasės kačių žaislas.

2、Praktinis Naudojimas: katė gali žaisti pats nedarant įtakos jūsų darbui.

3、Lengva Naudoti: Clip jį ant darbastalio,įrašo jį į kačių stalo žaisti su kate,imtis katė naudojasi.

4、Patogu Naudoti: Kai žaislas yra užfiksuojamas, jis gali būti išjungtas, automatiškai apie 5 minutes, arba mygtuką, gali būti išjungtas ir vėl per žaislo veikimui.

5、Patrauklus Žaislas: plaukų kamuolys gali būti pakeisti kiti žaislai, kad jūsų katė bus fall in love su juo.

Specifikacija:

Pavadinimas: Katė Žaislas

Spalva: balta / rožinė

Dydis: apie 4cm/1.57 skersmuo

Ilgio virvė yra apie 60cm/23.62 į.

Medžiaga: ABS + plaukų kamuolys

Keliamoji: virvę apkrova 10kg

Tinka: 1-4m desktop

Baterijos: 2 x AAA (nepridedami)

Priedai: su atsuktuvu, ne baterija.

Pakavimo Sąrašas:

1*Elektros Žaislas

1*Atsuktuvas

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Mostlymarymartha2020-09-07
"PARFAITEMENT CONFORME A LA DES CRIPTION EMBALLAGE PARFAIT DELAI TRES RAPIDE POUR LA FRANCE COMMANDE LE 20/08/2020 RECUE LE 01/08/2020 MON CHAT ADORE !!!"
Urivna972020-09-11
"A good toy, only my cat does not pay attention to it"
Johnnyjimenez122020-08-18
"Сомневалась, что кошки будут играть или что девайс не сломается через день, но всё отлично, уже больше недели кошка кайфует (вторая всё-таки не заинтересовалась, но она вообще не игривая). Работаю на удалёнке, включаю девайс каждые пару часов, чтобы отвлекать кошку от хождения по клавиатуре )"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai