LOFCA 5vnt Silikono Nacionalinės Vėliavos Granulių maistinė BPA Free Baby "Brendimo" PASIDARYK pats " Chewable Žaislas Žindukas Slaugos Karoliai Padaryti

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: dantų teether, lempos svaigimas, fox silicio, teether, silikono perlai plat, chewable papuošalai, kūdikių losjonas, granulių silicio, baenie "pasidaryk pats" baby, bpa free silicio karoliukai kūdikių.

    €2.46 €6.65
  • Modelio Numeris: BD64
  • Prekės Pavadinimas: LOFCA
  • Medžiaga: Silikono
  • Funkcija: teether
  • Pakavimas: 5 vnt./daug
  • Formos: ilgai
  • Medžiaga Funkcija: PVC Nemokamai
  • Punktas: Silikono Granulės Nacionalinės Vėliavos
  • Amžius: > 4 mėnesius
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Produkto išsamiai

-Silikono Nacionalinės Vėliavos Karoliukai - Įpakavimas: 5vnt/daug Medžiaga: 1.100% maisto kokybės silikono 2.BPA free 3.NĖRA Ftalatų, 4. Vadovavimo 5.PVC nemokamai

Daugiau informacijos

*Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 ŽVAIGŽDŽIŲ, ir suteikti savo screenshot mums mes stengiamės suteikti jums nuolaida. *Jei turite kokių nors problemų su mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams. *Visos nuotraukos yra paimtos iš tikrųjų.Bet kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai,spalvas tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdus. *Dydis gali šiek tiek skiriasi dėl vadovo matavimo arba po granding. *Visi elementai yra aišku, pakavimo ir valymo,galite tiesiog nuplaukite švariu muilo vandeniu prieš naudojimą(Indaplovė yra). *Kūdikiai turėtų visada būti prižiūrima, o žaisti su suaugusiais, ir niekada negali būti paliktas vien tik. *Sertifikatai gali būti numatyta,prašome susisiekti su mumis ir parodyti man savo elektroninio pašto adresą.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Apie laivybos

1. Laivybos laikas: paprastai reikia 2-5 dienas proceso tvarka po apmokėjimo. 2. Pristatymas metodas: pasirinktos pardavėjo, jei pasirinksite pardavėjo pristatymas metodas.KOKIOS PASTABOS: labai rekomenduoju jums, vaikinai, nusipirkti partiją taip, kad mes galime taikyti geriau laivybos metodą, nuolat sekti visą kelią ir geresnių paslaugų.

Tvespwuad2021-02-05
"Ok"
D Mathiesenlepper2021-01-18
"perfect"
Ievlev Aleks Spb2021-01-15
"cool, 18 days delivery"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai