Kostiumas sėdynės zero10x nulio 10x elektrinis Motoroleris sėdynės rinkinys oficiali priedų dalių reguliuojamo aukščio kėdė 2 užsakymus

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: 10 colių padangos, nešiojamų sėdynės elektrinis motoroleris, sparnas motoroleris, dualtron, motoroleris sėdynės, padengti motoroleris sėdynės, 10x nulis, m365 pro pakabos, inokim, oro kompresorius touareg.

    €105.39
  • Kilmės: KN(Kilmės)

1.LOOMO Varantys Parduotuvėje žada, kad visų parduotų prekių parduotuvėje, yra originalios, ir mes taip pat parduoti visi priedai parduodamas prekes, jei jums reikia nusipirkti priedai ateityje, jūs galite susisiekti su mumis, seni klientai gali mėgautis lengvatinėmis kainomis. 2. Jei yra kokių nors kokybės problema, kai gausite mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau, mes pasiūlysime sprendimą. 3. LOOMO Varantys Parduotuvės garantija, kad prekės buvo taikomi griežti kokybės patikrinimus, siekiant užtikrinti, kad prekės gausite geros kokybės. 4. Visos prekės yra profesionaliai supakuoti labai atsargiai, siekiant užtikrinti saugų pristatymą. 5. Mes labai tikimės, kad jums yra malonu su jūsų pirkti iš jav. 6. Kai sandoris yra baigtas, ir jūs esate patenkintas, maloniai prašome palikti teigiamų atsiliepimų, ir mes bus daryti tą patį už jus. 7. Mes dirbame labai sunkiai, per savo 100% teigiamų atsiliepimų.Jei jūsų netenkina, prašome leiskite mums žinoti, mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus. 8. Mūsų darbas yra padaryti jūsų pirkimo būti nerimauti nemokamai patirtis.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Ivandulin42021-01-19
"Very good product but the problem is that there was more than 1 month and a half delay"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai