Nauji Minkštos Silikono Pagalvėlės Ir Boksininkų Netikrą Šaudykla Cross-Dresser Klubo Stipriklis Shemale Dirbtinis Cosplay Latekso Shapewear S Standartas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: krūties shemale, transvestit, veido garlaivis, klubo silicio, sėdmenų silicio, visą silicio užpakalis padas, shera perukas, asilas netikras, plokščias pilvukas apatiniai, vyrų klubo pagalvėlės.

    €34.08 €48.68
  • Shapewear: Kontrolės Kelnaitės
  • Storis: STANDARTAS
  • Apdaila: NĖRA
  • Medžiaga: Sintetinės Odos
  • Modelio Numeris: Naujas naujas Minkštos Silikono Pagalvėlės ir Boksininkų Netikrą Šaudykla, Kryžminio Odininkas
  • Audinio Tipas: Broadcloth
  • Kontrolės Lygis: Įmonė
  • Kilmės: KN(Kilmės)

RM1491212650400771 Nauji Minkštos Silikono Pagalvėlės ir Boksininkų Netikrą Šaudykla, Kryžminio Odininkas Klubo Stipriklis Shemale Dirbtinis Cosplay Latekso Shapewear S turite savo sėdmenų puiki posūkiuose, bet kuriuo metu, bet kur, bet kokioje vietoje 1. Privačių sąrašas: Visi daiktų pakavimo naujas baltas langas, niekas žinoti, kas viduje, kai siuntų pristatymo. 2. Aprašymas: Panty Medžiaga: Pagamintas iš 85% Nailonas +15% Spandex Pagalvėlės Medžiaga: Pagamintas iš 100% Medicininio Silikono Rinkinys, tai Panty įskaitant: 2 vnt silikono šaudykla pagalvėlės ir 2 gabalas juosmens silikono pagalvėlės. 3. Pakavimo Informacija(Privatus pakuotės): 1 panty 2 vnt šaudykla silikono pagalvėlės, 2 vnt juosmens silikono pagalvėlės 4. Tinka juosmens dydis informuojant: S (liemens: 23-25inch, svoris: 480g) 5. Žanras: Pagalvėlės yra apie 1 colio storio ir 100% silikono Sėdmenų Didinimo Kamšalu panty iš karto formų ir slims kūno ir lygina pilvą ir sėdmenis.Šis išskirtinis formuojant valdymo panty siūlo ašaros priekinis skydelis tummy kontrolė, priekiniai kišenės nuimamas silikono pjaustymas, pagalvėlės.Jie bus padidinti ir prop klubo iki formos kreivė moterų sexy klubo.Jis panty yra super plonas kraštas atrodo beveik nematomas po drabužiais, niekas kada nors žinote, jūs turite juos, bet jie bus pastebėti savo sexy naujas kreives!kad visi vaikinai pasukite savo galvą.

RM1491212650400773

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai