PKE Smart Klavišą Variklio Sistema Keyless Entry Imobilaizeris Stumti Mygtuką Pradėti Varikliui Rinkinys

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: keyless entry, mygtuką pradėti, start stop, pke sistema, pagrindiniai mažiau įrašas, automobilių signalizacijos, imobilizavimo tiesioginio paleidimo sistema, oem nuotolinio variklio užvedimo, patikrinkite valv, easyguard.

    €46.37 €72.45
  • Nuotolinio Valdymo: Taip
  • Funkcija: Automatinis Atrakinimas, Kai Uždarymo
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Nuotolinio Valdymo Tipas: Be LCD Nuotolinio Valdymo
  • Tipas Priedų: Specialiosios Dalių Vagysčių Prietaisas
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Prekės Pavadinimas: pasirinktinai
  • Tipas: Anti-Theft Prietaisą, Į Vieną Pusę

Produktas

PKE smart klavišą variklio paleidimo sistema

Speicification

Darbinė Įtampa: 12V±3V Darbinė Srovė: 35mA vidutiniškai Statinė Srovė: ≤18mA Darbinis Dažnis: 433.92 MHz arba 315MHz Nuotolinio Valdymo Pultas: Darbinė Įtampa: 3V Darbinė Srovė:

Savybės

01. PKE (Pasyvus imobilizavimo) 02. Paspauskite mygtuką "engine start/stop" 03. Nuotolinio variklio paleidimo/stabdymo 04. Nuotolinis saugojimo režimo įjungimas/lock 05. Nuotolinis išjungimas/atrakinti 06. Įjungimo/užrakinimo ir išjungimą/atrakinimo patvirtinimą su garso ir šviesos 07. Automatinė langų uždarymo (pasirinktinai) 08. Automatinis durų užrakinimas, kai užlipus ant stabdžių pedalą važiuojant 09. Automatinis durų atrakinimas, kai degimas IŠJUNGTAS 10. Avarinis nepaisyti su klaviatūra 11. Automobilių paieška su garso ir šviesos 12. Užraktas durų priminimas priduodant 13. Durų pažeidimas kelia nerimą 14. Nuotolinio kamieno išleidimo (jei automobilis yra įrengta) 15. Nuotolinio valdymo pulto bateriją mažesnis nuoroda 16. Automobilio akumuliatoriaus apatinė apsauga 17. Pažangios aptikimo nuotolinio pradėti 18.Išjungti saugojimo režimą 19. Suderinamas su GPS/GSM modulis (Pasirinktinai)

Laivybos Pranešimas

PASTABA: Šis produktas yra darbo DC12V automobilius ir ne tik aukštos klasės automobilių.Taip pat, ji yra 1. Ne dvigubai impulso atrakinti signalo transporto priemonių. 2. Ne, Pneumatinės užrakto sistema transporto priemonėms. 3. Ne gamyklos stumti mygtuką pradėti transporto priemonės.Kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.Mūsų kaina neįeina importo mokesčių ir PVM, pirkėjas neprivalo mokėti už tai, jei yra bet kokia.Kitaip pakuotės bus grįžo atgal į jav.Mes ne pateikti diegimo paslaugos ir rekomenduojame ją įdiegti profesionalus montuotojas.Prašome patikrinti, jei jūs galite rasti vieną prieš perkant.Jei ne tinkamai įsirengti sau , mes neteikiame jokios garantijos aptarnavimo.Prašome perskaityti nurodymą carfully iki sumontavimo.Mes negalime remti keitimąsi paslaugomis be jokių priežasčių, ne montavimo automobiliui.Prašome suprasti.

Mariaan 092021-01-26
"Good quality goods all works many thanks to the prolavtsu"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai