Atsparus Vandeniui Vėjo Stalas Ir Kėdė Padengti Sodas, Restoranas, Terasa, Lauko Benchs Padengti Namų Baldai, Sofa-Dulkių Dangtelio Raštas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: osmanų rotango, sofos pagalvėlės, restoranas stendo namuose, padengti išmatose, Kėdė, vytelių valgomojo stalo rinkinys, rotango sėdynės, bankas dangtis, baldų projektavimas, pouf rotango.

    €10.03 €12.85
  • Modelio Numeris: Stendo Sėdynės Padengti
  • modelis: Paprastas Dažyti
  • Stilius: Modernus
  • Medžiaga: 210D Oksfordo audinys,Poliesteris
  • Naudoti: Rankos Kėdė
  • spalva: juoda
  • Rinkinys Tipas: No

Atsparus Vandeniui Vėjo Stalas Ir Kėdė Padengti Sodas, Restoranas, Terasa, Lauko Benchs Padengti Namų Baldai, Sofa-Dulkių Raštas Padengti Funkcijos: 1.Atsparus vandeniui & Vėjo & Dulkėms :Apsaugoti savo baldus ir nuo braižymo, gauti drėgnas, dulkių, blukimo, ultravioletinės spinduliuotės, antipirenai, miltligė įrodymas, cold-proof, antikorozinės, anti-aging, anti-ultravioletinių spindulių, lengva valyti, aukštos temperatūros poveikiui, jis nebus įtrūkimai sniego dieną, taip pat apsaugoti savo baldus pat.Padaryti jūsų baldai daugiau ilgaamžis ir patvarus, keep it švarus ir sausas, gera būklė. 2.Tvirtai pritvirtintas: Jei baldai yra priblokšti, vėjuotą dieną, prašome apsaugoti baldus tinkamai.Naudoti sagtis apačioje baldai taisyti tvirtai laikyti sofos ar kėdės ir stalo geriausios būklės. 3.Patogus laikymas: baldų komplekto taip pat yra įrengta su sulankstomas laikymo maišą, kuris yra patogus ir tvarkingai laikomi.Aprašymas: Sodo baldai apima yra daugiau atsparus vandeniui, kvėpuojantis, storesni ir patvaresni, nei kitos medžiagos.Lauko stalas dangteliai yra geras pagalbininkas, juos praleisti ilgus žiemos ir šalto sezonus, laikyti jas sausas ir tvirtas.Specifikacijos: Spalva:Juoda Medžiaga:210D Oksfordo audinys,Poliesteris Dydis:123*123*74 cm,180*120*74 cm,200*160*70 cm,242*162*100 cm,315*160*74 cm,350*260*90 cm(pasirinktinai) Pakuotė: 1 * Stalas ir kėdė padengti 1 * Saugojimo krepšys Pastabos: 1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. 2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai