Elektros Žaislas Svajonė Kūrybos Gerti Ratas, Žaislai, Baras Pramogų Įrankis Šalių Produktus Rodyklių Smagios Dovanos Nugara Kulka Žaidimas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: stalo žaidimas, daryti ar gerti žaidimas, rega, fotografijos ratas, nugara kulka gerti žaidimas, gėrimas žaidimo kortelės, bingo žaidimas, gėrimo žaidimas, šalis, išgalvotas mario bros, stiklo kulka.

    €5.74 €8.09
  • Modelio Numeris: Geriamojo Žaidimas

>>>>Prekės Informacija

Kulka Taškų: 1、ELEKTROS GERIAMOJO RATAS: Tai yra geriamojo žaidimas, kuriame žaidėjai nugara rato ir tegul varantys nustatyti savo likimą, pvz., perduoti, pabučiuoti, tada gerti, atsigerti, kairįjį gerti, vyrų gėrimas, išgerti pusę, vienas daugiau gerti, gerti su priešais, turime parodyti, tada gerti, gerti sau teisę gerti, lady gerti, gerti 2 puodelio, priešingai nei gerti, visi gerti.

2、4 PAČIU MYGTUKAI: yra 4 pačiu mygtukai, šis ratas.Kai jūs stumti mygtuką, viršuje mažas apvalus diskas bus greitai.Tada jis sustoja, kokia kryptimi rodyklė rodo, yra užduotis, jums reikia atlikti.

3、PRAMOGŲ ĮRENGINYS: nėra pralaimėtojų šiame žaidime, bet paprastas ir įdomus būdas gauti, kad šalis ir linksmas pradėjo.

4、GERTI ATSAKINGAI: smagiai, bet prašome gerti atsakingai.

5、pakuotę ĮEINA: 1 ratas priemonių 5.5 coliai/140mm skersmens, 2 cm/50mm (H) aukščio.Dėmesio: elektriniai ratas paketas ne su baterija!(Jūs turite įsigyti 1 pora AA baterijas atskirai)

Aprašymas:

Kulka vertino: pirmosios klasės geriamojo žaidimas rekvizitai baras, KTV, ir šalis

Padidinti gėrimo skonis ir sukurti daugiau atmosferą šalis

Įdėti į dvi AA tipo baterijas ir paspausti mygtuką, jis bus vykdomas sparčiai.Tada jūs tiesiog laukti, kad baigti užduotis, kaip arrowhead diske po jį sustabdyti.

Veikia su 2xAA baterijos (baterijos neįtrauktos)

Ne skųstis čia, jei ji atkreipia į tave, tu privalai gerti!

Medžiaga: plastikas

Skersmuo: maždaug. 14cm/5.51 colių

Pakavimo Sąrašas:

1*Geriamojo Ratas Žaislas

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai