50pcs Meilės Medžio Įrašus Gražus Mažas Fiksavimo Apkabos Kortelė su Nuotrauka Tapybos Animacinių filmų Meilės Mediniai Įrašą Dekoracijos

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: plieniniai tvirtinimo, širdies mediniai, vestuvių dieną priedai nuotrauką, diamond tapybos įrašus, mediniai elnias korteles, mokyklos miškai, paprastas medinis įrašus, vaiko vestuvių klipas, įrašo mediniai, mėlyna vestuvių foto priedai.

    €2.52 €4.27
  • Medžiaga: Medienos;Mediniai
  • Proga: Baigimo
  • modelis: Vientisos Spalvos
  • Modelio Numeris: Įrašai
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Aprašymas Mažų dizaino, tegul žmonės valymo metu, su sandarinimo, saugojimo funkcijas, taip pat kaip dekoro jūsų nuotrauka, kortų arba dažymas ir kt.Pagaminti iš medienos žaliavos, ir jūs galite pakabinti savo nuotrauką, atminkite, popierius, tapybos, kortelės papuošti jūsų kambarį arba parduotuvės ir kt.

Savybės

- Medžiaga: Medienos.

- Dydis: Apie 3x1.8x0.4cm.

- Pagaminti iš premium medienos medžiagos, aplinkos apsauga ir saugus.baudos kūrinys

- Jis gali būti taikomas dovanos, embellishment, namų papuošalai, ir kt.taip pat turi fiksavimo funkcija.yra labai praktiška.

- Gerai, dekoro jūsų nuotrauka, dažymas, kortelės ir kt.sukurti gražus fonas už jūsų namų ar parduotuvės ir kt.

- Atnešti daug daugiau džiaugsmo jums.

- Meilė dekoro yra labai graži ir patraukli.

- Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, dėl apšvietimo efektas, monitoriaus šviesumą, rankinis matavimas ir kt., gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

Pakavimo sąrašas

50 x įrašus

Lady05bug2021-01-04
"Super beautiful"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai