700C Aliuminio Maršrutizatorius Lentelėje Įterpti Plokštės + 4 Žiedai, Medsraigčiai ir Medienos apdirbimo Įrengimai G8TB

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: plokštė maršrutizatorius, malimo mašina lentelė, "huawei" y6 mic, liftas maršrutizatorius, stendo šlifavimo rato, rt0700, etabli maršrutizatorius lentelė, manuel mediena maršrutizatorius lentelė, maršrutizatorius tabl, patalpų augalų lentynos.

    €18.97 €24.96
  • Prekės Pavadinimas: BENGU
  • Pakuotės Svoris: 0.5kg (1.10lb.)
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Įrenginio Tipas: gabalas
  • Sertifikavimo: NĖRA

100% brand new ir aukštos kokybės Funkcijos: nustatyti medienos apdirbimo stendo įrankiai apima 1 kelvedžio lentelėje įterpti plokštės, 4 gabalus maršrutizatorius įdėkite žiedais ir kai kurie varžtus.Pagaminti iš aliuminio lydinio, jis yra patvarus ir nėra lengva rūdžių.Patogioje centras-hole praėjimo naudojami siekiant suderinti maršrutizatorių, kad ji yra orientuota į tiek skylių.Kad tiksliai gręžimas ir montavimas, bet kelvedžio lengva.Ji yra paprasta naudoti, išsaugoti pastangų ir darbo, ir lengva manipuliuoti ir plačiau naudoti apkarpymo mašina tuo pačiu metu.Specifikacija: Prekės Pavadinimas: Maršrutizatorius Lentelėje Įterpti Plokštės Medžiaga: Aliuminio lydinio plokštė + plastikinius žiedus Dydis: app.235x120x8mm/9.25x4.72x0.31in Spalva: Mėlyna,kaip nuotraukoje parodyta Kiekis: 1 Komplektas Pastaba: 1.Prašome leisti 0-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. 2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū! Komplektą sudaro: 1 x Maršrutizatorius Lentelėje Įterpti Plokštė, 4 x Maršrutizatorius Įdėkite Žiedais, 1 x Rinkinys, Tvirtinimo Varžtai (nr. mažmeninės pakuotės)

'

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai