XGZ RGB Didelis Žaidimų Kilimėlis Gražus Gamtovaizdis Anti-slip Natūralaus Kaučiuko Mause Kilimėlis su Užrakto Krašto Kompiuterio Klaviatūra Stalas LED Juostelę

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: kilimėlis, pelės kilimėlis, žaidimo pelės mygtukai, komiksų pelės mygtukai, klaviatūros mygtukai, "bluetooth" mause, kilimėlis rgb, kilimų pelės, švyti tamsoje pigmento miltelių, rgb mygtukai didelis.

    €12.75 €14.17
  • Dydis: L/XL/XXL
  • Medžiaga: Guma
  • Dugno medžiaga: Guma
  • Savybės: Atsparus Vandeniui,Patvarus
  • Pakuotė: Taip
  • Pavadinimas: Pelės mygtukai / lentelė kilimėlį / kilimas kilimėlis
  • Stilius: Anti-Slydimo
  • Taikomas vietos: Home / Office / Lauko
  • Paviršiaus Medžiaga: Tikslumo, audimas
  • Modelio Numeris: RGB
  • Kokybė: Aukštos klasės produktus
  • Prekės Pavadinimas: XGZ
  • Produktų Statusas: Sandėlyje

atidžiai prieš perkant

* Pelės mygtukai priklauso aukštos temperatūros šilumos perdavimo, ir paviršiaus pelės mygtukai yra medžiaga, ir turi grūdų.Taigi, aiškumą ir ryškumą, pelės mygtukai yra ne taip gerai, kaip kompiuterinė grafika.Nes pelės mygtukai yra ant audinio, o ne ant stiklo arba šviesos objektų, vaizdas yra perduodamas į spausdintuvą, todėl, spalvų perdirbimo metodas kiekvieno prietaiso mašina yra skirtingas.

Apie dydį: dydis pelės mygtukai yra išmatuotas rankiniu būdu, todėl nebus klaida 1-1.5 cm, prašome atidžiai perskaityti prieš perkant.Nepirkite, jei jūs nieko prieš, ačiū už supratimą

1.Tai yra rgb žaidimų pelės kilimėlis , palaiko 3 led modelis

*Statinis režimas Stay in 1 spalva šviesiai , jūs galite pakeisti spalvą, tarp Mėlyna/Rožinė/Geltona/Balta/Raudona/Žalia .

*Žirgų lenktynių LED efektas : LED vyks tarp Mėlyna/Rožinė/Geltona/Balta/Raudona/Žalia .

*Kvėpavimo LED efektas : LED bus kvėpavimo tarp Mėlyna/Rožinė/Geltona/Balta/Raudona/Žalia .

2.Dydis tai didelis žaidimų pelės mygtukai yra :

25X35cm/30X35cm/35X60cm/30X80cm/40X90cm/35X90cm (1. Nuokrypis intervalas: 1-3cm

2. Atkreipkite dėmesį, kad dėl įtakos šviesos ir ekraną, šiek tiek spalvų skirtumas yra priimtinas. )

3.Non-slip Dizainas atgal:Sunkiųjų natūralios gumos pagrindas gali tvirtai suimkite darbalaukio užkirsti kelią pelę ir klaviatūrą, stumdomas ar juda, o jį naudoti.

5. Apie spalva:

1)Dėl fotografavimo kampo, kai spalvos skirtumai yra normalus.

2) Gražių spalvų yra atspausdintas pelės padas (pelės mygtukai yra aukštos temperatūros šilumos perdavimo, ir paviršiaus pelės mygtukai yra audiniai ir tekstūros, todėl aiškumas ir ryškumas pelės mygtukai yra ne taip gerai, kaip kompiuterinė grafika.)

4.Patvarus Gumos,Sulankstomas Dizainas:Mūsų kilimėlis sukurtas su superfine pluošto tinklelio medžiagos ir didelis elastingumas natūralaus kaučiuko,lengvai sulankstoma, be kartus ženklus

5.Atskirti Kabelis Dizainas:jei jums reikia, rgb šviesos,galite įjungti ir micro usb kabelio kilimėlis,jei jums nereikia, rgb šviesos,galite atjunkite kabelį.(Pastaba:kilimėlis reikia Išorinio maitinimo šaltinio,galite prijungti usb kabeliu prie kompiuterio ar USB kroviklio)

6.Dėl ilgis usb kabelis 1,8 m.

7.Vieno Mygtuko Operacija,Paprastas ir Patogus:Lengva naudoti, ilgai paspauskite mygtuką įjungti ar išjungti RGB,

paspauskite vieną kartą, norėdami pakeisti LED režimas

8.Fiksavimo Krašto Dizainas:Tiksliai Lockedge,Išvengti krašto metmenys

9.Ultra-sklandžiai Audinio Paviršiaus:Optimizuotas greitai juda, kai išlaikyti puikią greitis

ir kontrolės metu žaidimų arba darbo.Užtikrina lengviausias pelės

judesiai ir geriausias atsakas kartus.

10.Galima skalbti dizaino neblunka:atsparus Vandeniui danga gali veiksmingai apsauganti nuo išsiliejusio skysčio ar kitų nelaimingų atsitikimų.Lengva valyti

11.Ką apie paketas?

1*Originalus sovawin spalvos langelį

1*RGB Žaidimų Pelės Mygtukai

1*Micro USB Kabelis

Mieli draugai, esu pagerbtas apsilankyti mūsų parduotuvėje.Jei jums patinka mūsų gaminiai, bet nori didesnių pelės mygtukai arba naudoti jį kiliminė danga, kilimėliai, padėkliukai, ir t.t., prašome susisiekti su mumis tiesiogiai.Mūsų pelės padas palaiko, pagaminti pagal užsakymą, pelės kilimėliai bet kokio dydžio, ir linkiu jums laimingo gyvenimo.

1.Apie dydį: dydis pelės mygtukai yra išmatuotas rankiniu būdu, todėl ten bus 1-1.5 cm klaidą, prašome atidžiai perskaityti prieš perkant., arba susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo.

Grąžinimas:

1) Mes grąžinsime jums, jei jums grąžinti prekę per 15 dienų po to, kai gavo mūsų daiktų.Grąžinamoji išmoka nepriskiriama laivybos išlaidų ir grąžinimas prekių kaina krauna pirkėjas.

2) Jei prekės yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas bus atsakingas už tokias pažeistas arba nuostolis, ir mes ne pasiūlyti pirkėjui grąžinti visą.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Atsiliepimai:

1) Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

2) Jei jums patinka mūsų produktų ir paslaugų, mes dėkingi jums bus norma, mums 5 žvaigždžių gražūs komentarai paremti mūsų smulkųjį verslą.

3) Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų, prašome jus susisiekti su mumis pirmą, prieš mus palieka neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes pažadame jums išbandyti viską, siekiant padėti jums išspręsti problemą ir suteikti jums mūsų geriausias klientų aptarnavimo paslaugas.

4) Kartais tai yra tiesiog nesusipratimas, kad mes būsime laimingi galėdami teisinga: )

Tik vienu paspaudimu užsakymą, jūs gausite tai, kas jums patinka

Q1:Kiek tai užtruks, pritaikyti RGB pelės mygtukai?

A1:Custom trunka apie 2-3 dienas.

Q2:Kaip ilgai aš galiu siųsti į mūsų šalį?

A2:vidutinis šalies poreikius 15-37 dienų.Nuotolinio šalyse, pavyzdžiui, Afrikoje, Pietų Amerikoje, Okeanijoje gali užtrukti ilgiau.Mes naudojame greitas ir kokybiškas transportavimo metodas, siekiant padėti jums laivo.

Q3:Koks dydis ir rezoliucija ar jums reikia pritaikyti savo įvaizdį?

A3:pavyzdžiui, jums reikia pritaikyti 40X90CM pelės padas, man reikia, galite siųsti 41X91CM vaizdą, nuotrauka turėtų viršyti pelės mygtukai 1CM, taip, kad jūsų nuotraukos nebus deformuotas, rezoliucija reikalauja daugiau nei 1000 pikselių, žinoma, didesnė Rezoliucija leis spausdinti aiškiau.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai