10vnt CNMG120408-MA UE6020 originalus išorės Tekinimo įrankis karbido įterpti staklės, pjovimo įrankiai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: ego tekinimo įrankiai, wcmx030208, helicoid, tekinimo įterpti, medienos apdirbimo staklės, įrankiai, cnc pcb, greitapjovio plieno tekinimo įrankio laikiklis, metalo tekinimo įrankiai, w25q128fvsg, mediniai įrankiai tekinimo staklės.

    €27.99
  • Modelio Numeris: CNMG120408-MA UE6020
  • Naudojimas: Išorinio Tekinimo Įrankis
  • Medžiaga: Volframo Karbidas
  • Prekės Pavadinimas: XUHAN PJOVIMO ĮRANKIAI
  • Kilmės: KN(Kilmės)

MŪSŲ ĮSIPAREIGOJIMAS

Pažadame, kad visi mūsų garsaus prekės ženklo karbido įdėklai yra visi 100% originalus, pagrindžianti oficiali svetainė patikrinimą.

PRISTATYMAS PASTABOS

1.Nuotraukos : nuotraukos rodo mūsų parduotuvėje, priima mus į tikrąją produktų.Dėl skirtingų šviesos sąlygų ar fotoaparatą problema, jei spalva, pakuotės yra šiek tiek skirtingas, kad būtų normalus. 2. Garantinis aptarnavimas; gavęs prekes, jei nėra jokių problemų, prašome patvirtinti, kad gavo kaip įmanoma greičiau.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laiku ir mes ją išspręsti už jus.Visi mūsų produktai yra testuojama, kol jie yra išleisti, todėl jų kokybė yra visiškai patikimas.Po to, kai pirkėjas gauna prekes, jie turėtų patikrinti, ar jis priešais darbuotojų laivybos kompanijos.Jei yra bet kokia žala, tegul darbuotojai išleisti "pažymėjimas" sugadintų prekių", o tada grįžkite laivybos kompanija. 3. Atsiliepimai : Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes jums išspręsti problemas greitai ir jums pažadu, 100% geras produktus ir paslaugas.Jūsų skatinimas ir parama yra mūsų nuolat į priekį pagreitį.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai