Unisex Šiltos Žiemos Trapper Trooper Skrybėlę Mens Dirbtiniais Kailiais Bombonešis Kepurės su Ausų Flap Vėjo Kaukė Sniego Slidinėjimo Kepurę Medžioklės Bžūp Naujas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: slidinėjimo kaukė, slidinėjimo maskpink tris skyles, bžūp p, motospeed ck109, rusijos į, medžioti skrybėlę, bombonešis skrybėlės sustorėti, bionic ausies, fited medžioklės kepurės, kaukė valv.

    €3.51 €4.68
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Modelio Numeris: Užmaskuotas skrybėlę
  • Stilius: Naujovė
  • Medžiaga: Medvilnės
  • Lytis: Unisex

Unisex Šiltos Žiemos Trapper Trooper Skrybėlę Mens Dirbtiniais Kailiais Bombonešis Kepurės su Ausų Flap Vėjo Kaukė Sniego Slidinėjimo Kepurę Medžioklės Bžūp Naujas

Savybės

- Du būdai, kaip dėvėti: Jūs galite mygtukas earflaps žemyn šiltas, ausis, veidą ir smakrą, arba gali taip pat roll jį aukštyn kaip Ushanka.

- Vienas dydis tinka labiausiai, Unisex.Kepurės dydis gauti iš 56-60cm, tinka dauguma suaugusiųjų dydžių.Be to, galite naudoti elastinės juostos(atgal hat ) dydžiui nustatyti, kaip norite.

- Mūsų trapper kepurės yra pagamintas iš vandeniui/vėjo/neperpučiamas kriauklių.Jums juoktis savo draugų, taip pat jų medvilnės beanies sugeria šaltas sniegas, o jūsų trapper hat lieka sausas.

- Puikus derinys šiltas ir stilingas, Priekiniai Uždarymo Sklendė Pagal Taisome, super šiltas dirbtiniais kailiais ausų atvartais, jūsų geriausias žiemos skrybėlę.Nuostabią skrybėlę Vyrams ir Moterims dėvėti, o slidinėjimas, snieglenčių sportas, čiuožimas, kinkinius, plaukimas, kempingas, žygiai, arba bet žiemą lauke, sporto ir veiklą.

Techniniai duomenys:

- Medžiaga: Medvilnė

Pakuotė:

1 * Bombonešis Skrybėlę

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida,ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai