OurWarm Vienaragis Šalies PASIDARYK pats Apdailos Gimtadienio Fotografijos Fone 210*150cm Rožinės Juostelės Unikalus Dizainas Šalies Prekių

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: polistirolas, vienaragis, lauke pakilo, vienaragio ragas, lokys gėlių, valentino dieną, rožinis vienaragis, rožių muilas, erškėčių, gėlių vienaragis, rose panda.

    €9.82 €16.38
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Proga: Šalis
  • Modelio Numeris: 1DJS-BJZS
  • Prekės Pavadinimas: ourwarm
  • modelis: Animacinių filmų gyvūnų

Pakavimo sąrašas: 1pcs Vienaragis Tematikos Foto Fonas, Spalva: kaip nuotraukoje parodyti Dydis: 7*5ft(210*150cm) Medžiaga: Poliesteris Svoris: 290g Naudojimas: Fotografijos Foną,Vienaragis gimtadienio fonas,Vienaragis šalis fone Pastaba: Sulankstomos pakuotės,gali šiek tiek Raukšles,bet gali naudoti geležies pašalinti raukšles savybės: 1.Prekės bus vežamos sulankstyti,negali išvengti kai kurių raukšles,lengvas ir lengvai atlikti 2.Idealiai tinka studija,klubas,gimimo data,šalis,baby shower,įvykis ar namų fotografavimas,profesionalios fotografijos, taip pat vaizdo backdrops ar rodo. 3.lengvas ir gali būti sulankstyti ir nešiojamieji;Didelės raiškos ir kokybės,nėra lengva išnyks 4.Naudoti gimtadienio vakarėlį.Vienaragio Tema Backdrops. Mokėjimo 1,Mes priimame visa/Master Card/Boleto/WebMoney/QIWI Piniginės/Banko pavedimu.Susisiekite Su Mumis, Jei Turite Bet Kurį Klausimą, Kai Jūs Mokate.Žinokite, kad grąžinamoji išmoka bus išduota tuo pačiu būdu, kad pirkėjas sumokėjo mums. 2,Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti,palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti completeed.Pakuotės Shippment 1,Elementus, bus patikrinama ir supakuojama gerai, kol mes išsiųsime juos ,įsitikinkite, kad mūsų klientai gautų geros būklės. 2,Dažniausiai ji turės 24 valandą Moversteam.lt audito lėšas po to, kai jums sumokėjo jūsų užsakymą,mes galime veikti tik jūsų užsakymui po finansinis auditas baigtas. 3,Mes tik laivas patvirtinta tvarka.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4,Paslaugos, tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis,ypač per atostogų sezoną. 5,Jei negavote sklypas prie apskaičiuota, pristatymo laikas,prašome susisiekti su mumis,mes jums sekti shippment ir replyn tavęs greičiau.Atsiliepimų Mes garantuojame aukštą klientų aptarnavimo ir siekti 100% pasitenkinimo!Jokių problemų,prašome susisiekti su mumis iš karto.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai