150W Stereo RF, FM siųstuvas stiprintuvo 76M-108MHz dažnių su Ventiliatoriumi ir antenos Radijo Stoties modulis DC 48V I3-008

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: didelės galios stiprintuvas, amplifi "bluetooth", 27mhz radijas, signstek fm siųstuvas, ul antenos stiprintuvas, "google" rf siųstuvas, lepai stiprintuvą mosfet, amplifi garso, pofang, niūrus.

    €205.17 €293.10
  • Dydis: 190*80*84mm
  • Elektros Srovė: 8A
  • Modelio Numeris: RF, FM siųstuvas
  • Pakuotė: No
  • Maksimali Galia Vienam Kanalui: 70w
  • Prekės Pavadinimas: Kaisaya
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Išėjimo Galia: 150w
  • Įtampa: DC45V
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Kanalai: 2 (2.0)

86M-108MHz 150W Stereo RF, FM siųstuvas stiprintuvo su Ventiliatoriumi

Pastaba: ilgalaikis teršalų reikia padidintą šilumos sklaidą.

Parametrai

1. Įėjimo Įtampa: DC 48V

2. Įėjimo Srovė: Mažiau nei 8A

3. garso signalas: maksimali įvesties VPP yra mažiau nei 1V

4. Išėjimo galia:150W(-20%~+40%)

5. Išėjimo varža: 50Ω

6. veikimo dažnis: 76M-108MHz

7. įsikišo dažnis: 0,1 MHz

8. iškraipymo koeficientas: 0.03%~0,1 proc.

9. PCB dydis (L x W x H (mm): 190×80×90 (išskyrus karnizas)

10. Perdavimo diapazonas:> 15 KM ( atvirame lauke su pakankamai aukšta antena")

11. Stereophonic atskyrimo laipsnis: > 63db

12. Harmonikų slopinimo: 1, dažnio nustatymas: paspauskite vidurinį mode " mygtukas, jis bus įvesti nustatymo sąsaja.Įvedus nustatymo sąsaja, paspauskite vidurinį mygtuką vieną kartą, norėdami įjungti norimą dažnį, tūrio ir galios parametrai.Kai pasirodys, dažnį galite nustatyti dažnį, pridedant arba atimant mygtuką šiuo metu.Tuo pačiu metu, galite paspausti ir laikyti pliuso arba minuso ženklo mygtuką, ir sistema automatiškai pridėti arba atimti dažnis automatiškai.Žingsnis 0.1 M.

2 .Apimties nustatymo: paspaudus vidurį mode " mygtuką, ekranas dažnis bus automatiškai įjungti ekraną dažnio, garsumo ir galia.Kai pasirodys tūris, galite reguliuoti garsą tuo metu, pridedant arba atimant mygtukai.

3 .Galia: paspaudus vidurį mode " mygtuką, ekranas dažnis bus automatiškai įjungti ekraną dažnio, garsumo ir galia.Kai pasirodys galia gali būti koreguojama, pridedant arba atimant mygtukai.Galią galima nustatyti nuo 0-100%.

4. Trijų rūšių, t. y., dažnis, garsas ir galia yra žinomas kaip sąrankos režimą, o ne keisti režimas yra vadinamas pagrindinis sąsajos režimą.Kai visi parametrai yra nustatyti, galima pereiti į pagrindinį sąsaja per tarpinį režimą, ar palaukti 3-4S po judėjimas paspausdami klavišus negali būti aptikta sistema, tada jis bus pereiti prie pagrindinės sąsaja automatiškai.

Keli pranešimai apie siųstuvas :

1. Perdavimo atstumas: perdavimo atstumas yra daugiausia apsprendžia aukštis siųstuvo antenos, antenos stiprinimo, siųstuvo galią, faktinė perdavimo aplinkos ir jautrumo imtuvas.Jei atstumas yra ne per toli, naudojant siųstuvą, vienas gali žymiai padidinti perdavimo atstumą padidinti aukštis siųstuvo antenos.

2.Dėl garso įvesties, garsumą, įvesties neturėtų būti per didelis, o soties 2,iškraipymas gali atsirasti susirinkime.Taigi, kai garso iškraipymo nutinka, pasistenkite, kad sumažintumėte garsumą, įvesties.

3,procentas išėjimo galia yra tiesinis santykis.Todėl, maitinimo procentas yra tik patogumo naudotojui reguliuoti galią.Faktinė galia yra tema produkcijos bandymų.Tos pačios įtampos nuolatinio bangų santykis yra tik apytiksliai pamatinę vertę ir nėra labai tiksli.

4,siųstuvo antenos galia turi būti prijungtas prie standartinio 50 ω siųstuvas-specialios antenos centro dažnis turi sutapti transliavimo dažnis.Antena turi būti 10 metrų atstumu nuo siųstuvo.Niekada nenaudokite kitų neprofesionalių antenos.Kitaip, siųstuvas nebus atsakingas už įrašyti jį!Ar tai gali būti išbandyta su manekeno apkrova ne mažesnė kaip 300W50 omų.

5,maitinimo šaltinis, turi atitikti produkcijos pajėgumus 8A, ir įtampa 48V reguliuojamos DC maitinimo šaltinis.

6,siųstuvas yra apsaugoti nuo nuolatinio bangų apsauga.Jei stovi banga yra per didelis, išėjimo galia bus automatiškai sumažinamas, siekiant užtikrinti, kad perdavimo vamzdžių nėra sudegė.Pakuotė:

1pcs 150W RF, FM siųstuvo stiprintuvas

Pastaba: aukščiau bandymo duomenys yra nuoroda tik.Tikrąjį bandymą galia kiekvieno prietaiso yra skirtingi dėl bandymo temperatūra ir parametrai, pavyzdžiui, bandymo kabelių ir elektros energijos skaitiklis.Todėl, faktinį bandymo duomenys bus šališkas.

87.5 M-108MHz 50W iki 70W Stereo RF, FM siųstuvas

Bkmyehdfaby2020-11-05
"Works good."
Hfghfhfghfgh42020-10-14
"ok"
Adem Ann2020-11-15
"Thank you very much"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai