Naujai Novatoriškų Gruntas Galingas Pasta Poliuretano, atsparus Vandeniui Danga, Namo, Namo, Vonios kambarys Stogo

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: inovacijų prancūzija, 2019 naujovių, poliesteris taftos atsparus vandeniui danga, poliuretano audinio danga, orui atsparus vandeniui danga, epoksidinės atsparus vandeniui danga, pluoštas atsparus vandeniui danga, drift naujovių, inovacijų afrika, kinijos naujovių.

    €9.72 €15.20
  • Tipas: Kišenėje, Multi Įrankiai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Dydis: S

Naujai Novatoriškų Gruntas Galingas Pasta Poliuretano, atsparus Vandeniui Danga, Namo, Namo, Vonios kambarys Stogo Aprašymas:

Savybės:

1. Galinga hermetikas, kuris efektyviai ir iš karto ruoniai dauguma paviršių su bet kurios medžiagos.

2. Mes džiaugiamės galėdami jums pasiūlyti produktą, kad bus lengvai ir iškart ruonis ir remonto skaldytų paviršių.Pristatome novatorišką gruntas galingas pasta.

3. Naujoviškas gruntas galingas pasta yra pažangi sandarinimo pasta, kuri yra suformuluota taip, kad veiksmingai riebokšliai, ir remontas skaldytų paviršių.Jis yra vandens pagrindo, hermetikas, kuris yra dažomas ir gali būti naudojamas hidroizoliacijai daug įvairių paviršių.

4. Ji suteikia gerą kietumas, bet lankstus sluoksnis apsauga taikoma paviršiaus.Tai nuotėkio įrodymas, ir gali būti taikomas šlapia danga su dideliu surišimo jėgą.Jis yra skaidrus ir turi ne pageltimas medžiagos.

5. Turi stiprių klijų veiksmų, kad ji gali lengvai ir greitai jungiasi prie daugelio paviršių, kad yra taikoma ir gali būti ypač naudinga, kai reikia apsaugos.Jis gali būti taikomas ir numatyti, kokios apsaugos reikia ne kartą.Jis yra ilgalaikis ir pastovus.jis tinka sandarinimo sąnarių ir įskilimų ir nutekėjimai, ir gali būti naudojamas visų statybinių medžiagų.jis gali būti taikomas dažytos ir ne dažytų paviršių.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.

Specifikacija:

Grynasis kiekis: 0.3 kg

Spalva: skaidrus

Galiojimo laikas: 12 mėnesių

Komplektą Sudaro:

1 x sandarinimo pasta

1 x teptuku

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai