Rankinės Pakaba Pagalvėlės Kablio Laikiklis Automobilio Sėdynės Organizatorius, Už Per Seat Automobilių Kabliai-Magija Pagalvėlės Automobilių Kabliai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: automobilio kablys, tarraco, winstorm, palangės seat ibiza 6j, vaiko saugos sėdynės, auto automobilio kablio, žalvario g kablys, automobilių audiniai rūbams, VIRTUVĖ, demonas akis.

    €3.70 €4.11
  • Medžiagos Tipas: ABS
  • Medžiaga: ABS
  • Kiekis: Pora
  • spalva: juoda
  • Modelio Pavadinimas: Už Sėdynės Atlošo Krepšį
  • Svoris: 100g
  • Elemento Tipas: Užtrauktuku & Įrašą
  • Elemento Aukštis: 3cm
  • Produkto pavadinimas: Automobilių maišelį kabliukai
  • Prekės Svoris: 100g
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ISO9000
  • Elemento Plotis: 4cm
  • Elemento Ilgio: 17cm

Savybės: Šios pagalvėlės kabliukai gali būti handiest turi turėti priedai jūsų automobiliui.Jie tinka beveik visos piniginės ar bakalėjos maišai už savo kasdieniame gyvenime.Tada, kai jūs į automobilį, kelionę, jie taps jūsų automobilio sėdynės organizatorius, sutaupyti vietos, ir leiskite savo vaikams ne šiukšlių.Šių automobilių rankinėje pakabos yra lengva įdiegti ar pašalinti be pakelti galvos atrama.Jie gali būti naudojami kaip už seat automobilių kabliai arba per seat automobilių kabliai, priklausomai nuo to, ar jūs turite priekinis keleivis.Tai trys viename dizaino, todėl jie gali turėti daugiau ir daugiau dalykų, nei kiti.Pagamintos iš aukščiausios kokybės medžiagos, kad kiekvienas gali turėti iki 17 lbs užtikrinti, kad jūsų rankinėje saugiai.

Komplektą Sudaro: 2 x automobilinė kėdutė Kabliukai

AUTOYOUTH PASLAUGOS:

Populiariausios markės

Laivybos per 48 valandas

Garantinis aptarnavimas garantijos

AUTOYOUTH Grąžinamųjų išmokų Grąžinimo:

Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos,yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ nėra!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį,konkrečios priežasties grįžti,ir jūsų užsakymo numerį.

AUTOYOUTH Atsiliepimai:

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų businesss plėtros,mes sincerel kviečiame palikti teigiamą atsiliepimą (Penkių Žvaigždučių) mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.

Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Olenka Markovska2020-12-07
"Perfect,as described."
Lcorvers2020-12-22
"Before Gomel drove a little more than a month... everything is fine, what he wanted"
Boydaigia Thichdola74212020-11-24
"The delivery was somewhat slowly, but not because seller, but Hungarian Post. Item is exactly as described. Seller was very courteous and patiently as I messaged him wrong. Thank you"
Fallen1912021-01-13
"Посылка доставлена в Москву за 29 дней. Качество нормальное на вид. В машину поставлю весной."
Kingofthe Dance2020-12-29
"Enjoyed. Exceeded expectations, very useful for daily use. Buy more times, for sure. Recommend to all buyers."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai