Naujas 4 Colių 99mm Pneumatiniai Įrankiai Padangų Buferio Padangų Klijai Pašalinti Gumos Varantys Trintukas Mirti Šlifavimo Rato Elektrinis Grąžtas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: pneumat įrankis, oro gręžimo, pramoninis pneumatinis grąžtas, padangų nagų, plonas šlifavimo staklės, šlifavimo mašinos, pneumatiniai, oro pneumatinis įrankis, tiek gręžimo, Automobilių remontas įrankis, kampas poveikis raktas.

    €7.18
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Tipas: Kita
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Naudojimas: Namuose "PASIDARYK pats"
  • Prekės Pavadinimas: Drillpro
  • Dydis: 4 inch

{infomodule}

Savybės

- Pašalinti pinstriping, lipdukai, klijai, lipdukai, juostos ir kiti klijai iš metalo, stiklo, medžio, stiklo

- Nebus pažeisti paviršių, jei tinkamai naudojami.Turėkite omenyje, kad per daug spaudimo toje pačioje srityje galėtų sukelti gumos varantys žalą ar dėmių srityje.Naudokite tinkamas slėgis

- Tiesiog pritvirtinkite trintukas bet gręžimo, kad neturi būti didesnė kaip 4000 apsisukimų per minutę (rekomenduojamas greitis yra 3,500 iki 4000 aps. / min.) ir saugiai pašalinti visus senus kūno žymėjimo per kelias minutes.Skirtingai nuo cheminių medžiagų ir tirpiklių bendrai naudoti šį darbą, minkštas varantys yra švelnus apdaila.Nerekomenduojama akrilas, lakas ar organinio stiklo.

- Žymiai sumažina laiką pašalinti pinstripes, decal klijais ir dvigubo veido juosta!

Specifikacijos

- Pavadinimas: Gumos Trintukas Varantys

- Dydis: 4 coliai

- Plotis: 21mm

- Medžiaga: guma

- Naudojimas: Greitai pašalinti liekamasis klijai tokie kaip lipdukai ir etiketes

NAUDOJIMAS PASTABA

Kaip jau minėta pirmiau, RPM, kad gręžimo jums kelia trintukas varantys turėtų būti ne didesnė už ribinį kiekį, nurodytą ant ratų (kaip 4000 RPM).Jei viršysite kaip 4000 APS / min ribą, tai gali sukelti trintukas varantys suskirstyti greičiau arba byrėti.Apsauginiai akiniai yra rekomenduojamas Kaip su bet kokio tipo kaip šis produktas, ji yra rekomenduojama, kad jūs išbandyti nedideliame plote, prieš tai visą plotą, įsitikinkite, kad jis veiks taip, kaip tikimasi.Ypač vyresnio amžiaus, šviesios spalvos apdaila.

Paketas apima

1x Gumos Trintukas Varantys

1x Pavėsinė Adapteris

Maksimov Sashka2020-09-09
"super! na anderhalve week heb ik het product al binnen netjes verpakt, super service! super! after a week and a half i got it pakked verry nice, good service!"
Axdeptship 772020-09-21
"I liked everything."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai