Nešiojamas Grilis Stovas iš Nerūdijančio Plieno Viryklė Visos Lauko Kempingas Šašlykinė, Anglis Grilis GRILIS Orkaitės Rinkinys Iškylą Virtuvės Viryklės

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: gasolin viryklė, naftos viryklė, bulin t4, alocs visos, akmens anglių starteris, anglys, viryklė, ketaus olandų krosnelė, dujinė viryklė stovo, stovykla viryklė, piknikas, stalo reikmenys.

    €24.67 €35.75
  • Dydis: about 21cmX15cmX15cm/8.26x5.91x5.91inch
  • Taikoma Prieskonių Tipas: Kita
  • Taikymo Metodas: vadovas
  • Tipas: Multi-purpose Kuro Viryklė
  • Gabalas Skaičius Pertvara Nuo Vėjo: Nėra vėjo skydas
  • Pavadinimas: Nerūdijančio Plieno Kvadratinė Viryklė
  • spalva: SIDABRINĖ
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Degalai: Medžio anglys
  • Vienkartiniai: No
  • Neto Svoris: apie 858g
  • Vartotojų skaičius: 3-5
  • Naudojimo Sąlygos: Normalios Lauko
  • Su Uždegimo Prietaiso ar Ne: NĖRA Įtrauktos
  • Modelis: Nerūdijančio Plieno Kvadratinė Viryklė
  • Struktūra: Vienas Gabalas

Nešiojamas Grilis Stovas iš Nerūdijančio Plieno Viryklė Visos Lauko Kempingas Šašlykinė, Anglis Grilis GRILIS Orkaitės Rinkinys Iškylą Virtuvės Viryklės

Kulka Taškų: 1、SULANKSTOMAS LAUKO KEMPINGAS VIRYKLĖ: Šis kempingas grotelės gali būti sulankstyti kaip knygą ir mes atsiųsime jums nešti maišą (8.6 * 5.9 cm).Grotelės yra pagamintos iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno.Paprastas montavimas, sistemos, ir galingas kokybės, kad ji tinka kempingas grilis kelionės piknikus.

2、NAUDOTI MEDIENOS DEGINIMAS ir PARAMOS VĖDINIMO PROJEKTAVIMAS: Intensyvaus degimo negalima atskirti nuo deguonies.Šonuose aplink krosnelė yra skirta leidžia orui cirkuliuoti pakankamai daugiau intensyvaus degimo.

3、ANGLIES PLUOŠTO JU DIZAINAS: lauko kempingas GRILIS turi anglies pluošto tinklelio dizaino, kuris leidžia anglies sudegina visiškai.Anglies akių taip pat izoliuoja anglis iš orkaitės, ir ventiliacija gali sukelti dulkių, ištekėti ir skatinti išsamesnę deginant anglis.Puikus grotelės gali tilpti iki 1-3 žmonės.

4、APLINKAI FREIENDLY DEGALAI: Naudoti šakos, lapai, pušų kankorėžių ir medienos arba sukietintos alkoholio pasigaminti valgio.Nėra pilkos valdyba, ji taip pat gali būti naudojamas kaip pagalbinis kuro krosnys.Mes garantuojame, kad nėra kuro bakai, nėra cheminių teršalų, be baterijų, ir mažiau anglies pėdsaką.

5、PAPILDOMA SAUGOJIMO KREPŠYS: Mūsų grilis nustatyti yra labai išsami, įskaitant vientisas viryklė, grilis, neto anglies ju, uosio lentos ir laikymo krepšys, taip pat 3 sluoksnių kraft popieriaus langelį saugoti pakuotę.Saugojimo krepšys leidžia jums atlikti grilis grilis, lauko kempingas ir iškylą naudoti.

Ypatybė:

SULANKSTOMAS LAUKO KEMPINGAS VIRYKLĖ: Šis kempingas grotelės gali būti sulankstyti kaip knygą ir mes atsiųsime jums nešti maišą (8.6 * 5.9 cm).Grotelės yra pagamintos iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno.Paprastas montavimas, sistemos, ir galingas kokybės, kad ji tinka kempingas grilis kelionės piknikus.

NAUDOTI MEDIENOS DEGINIMAS ir PARAMOS VĖDINIMO PROJEKTAVIMAS: Intensyvaus degimo negalima atskirti nuo deguonies.Šonuose aplink krosnelė yra skirta leidžia orui cirkuliuoti pakankamai daugiau intensyvaus degimo.

ANGLIES PLUOŠTO JU DIZAINAS: lauko kempingas GRILIS turi anglies pluošto tinklelio dizaino, kuris leidžia anglies sudegina visiškai.Anglies akių taip pat izoliuoja anglis iš orkaitės, ir ventiliacija gali sukelti dulkių, ištekėti ir skatinti išsamesnę deginant anglis.Puikus grotelės gali tilpti iki 1-3 žmonės.

EKOLOGIŠKAI FREIENDLY DEGALAI: Naudoti šakos, lapai, pušų kankorėžių ir medienos arba sukietintos alkoholio pasigaminti valgio.Nėra pilkos valdyba, ji taip pat gali būti naudojamas kaip pagalbinis kuro krosnys.Mes garantuojame, kad nėra kuro bakai, nėra cheminių teršalų, be baterijų, ir mažiau anglies pėdsaką.

NEMOKAMI SAUGOJIMO KREPŠYS: Mūsų grilis nustatyti yra labai išsami, įskaitant vientisas viryklė, grilis, neto anglies ju, uosio lentos ir laikymo krepšys, taip pat 3 sluoksnių kraft popieriaus langelį saugoti pakuotę.Saugojimo krepšys leidžia jums atlikti grilis grilis, lauko kempingas ir iškylą naudoti.

Tai naujausios konstrukcijos.Mes pridėjome 3 eilėmis kėlikliai reguliuoti aukštį kuro plokštė remiantis originalaus dizaino, taip pat kontroliuoti naudoti kuro pagrįstai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Spalva: sidabrinė

Grynasis svoris: apie 858g

Gaminio dydis: apie 21cm*15cm*15cm/8.26*5.91*5.91 colių

Pakavimo sąrašas:

1*Viryklė

1*Grilis Ju

1*Anglies

1*Deginimo Valdyba

2*Pin

1*Saugojimo Krepšys

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai