Naujų sienų lipdukai Spalvinga Pasaulio Žemėlapyje Sienos Lipdukas, Decal Vinilo Meno, Vaikų Kambarys Office Namų Dekoro naujas Nuimamas PVC

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: medinių gyvūnų pasaulio žemėlapis, jaučiausi siena lipdukas gyvūnai, pasaulio žemėlapis, sienų lipduko vaikų gyvūnai, sienos pictutes gyvūnai, kanceliarinių prekių lipdukai, vaikas žemėlapyje, žemėlapis sienos, gyvūnai zoologijos sode pasaulio žemėlapis, kilimas pasaulio gyvūnų žemėlapis.

    €3.37 €3.62
  • modelis: Plokštumos, Sienos Lipdukas
  • Specifikacija: Multi-piece Package
  • Scenarijus: SIENOS
  • Prekės Pavadinimas: faroot
  • Stilius: Modernus
  • Temos: Gyvūnų
  • Klasifikacija: Už Sienos
  • Medžiaga: PVC
  • Modelio Numeris: Sienos Stiker

Sveiki!:

Aprašymas Spalva :kaip Nuotraukoje Medžiaga :PVC Gaminio Dydis :60cm*90cm Būklė :100% visiškai Naujas ir Aukštos Kokybės!Kur kreiptis : Lipdukus galima klijuoti prie bet kokio lygaus paviršiaus, pavyzdžiui, sienos, durys, stiklas, spintos, prietaisai ir kt. - Bet kur norite !Indikacijos : *Švaraus lygaus paviršiaus prieš klijuojant jį.

Pastaba :realiai dydis priklauso nuo produkto .Poveikis nuotraukų tiesiog pasiūlyti nuorodą.Mokėjimo

T o visame pasaulyje per oro paštu siuntimo mokestis : Nemokamas

-Mes pasirūpinsime, pristatymas jums per 24-48 Valandas nuo apmokėjimo pašalinta

išskyrus švenčių dienas.Prašome atlikti mokėjimą per 3 dienas po

aukcionai uždarytas.Nemokamos atveju bus pranešta, jei mokėjimo gavau per 3 dienas

-Mes išsiųsti sklypo JAV Epacket ,Ji paprastai trunka 7-20 darbo dienų.

- KITOS ŠALYS :Kinija paštu .Ji paprastai trunka apie 30-60 dienų.Kai

šalyse bus atidėtas daugeliui dienų .Prašome palaukti kantriai .Jei jums reikia elementą, labai skubiai, prašome susisiekti su mumis express pristatymas.

-Mes priimame tik

-Mokėjimas turėtų būti baigtas per 7 dienas po aukciono pabaigos.

Grąžinimo politika

Jūs turite 14 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienų ,Tai laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti .Visos grįžti prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums konkrečias priežastis, dėl grąžinimo ,ir savo ID.Mes grąžinsime jums visą laimėti didelis kiekis gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti,po tiek pirkėjas ir pardavėjas atšaukti operacija ,arba galite pasirinkti, kad pakeisti .Grįžti laivyba turi sumokėti Pardavėjui.

Apie Mus

Mes išlaikyti aukštus kompetencijos penkių žvaigždučių ir 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus mums.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto Prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą,arba atidaryti bet kokį prašymą .Kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Tai neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, Mes galime atsakyti jums per 8 valandas .

Susisiekite su mumis

Jei turite kokių nors klausimų, Prašome naudoti Pranešimą, susisiekite su mumis.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai