13-pack Švytuoklės Silikono Liejimo Formų, Kūgio Epoksidinės Dervos Formų, Derva Akmens Švytuoklė Kristalų Skiltyje Pakabukas Silikono UV Derva

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: star skiltyje silikono formos, romos stulpelio, silikono skysčio akmens, kristalo forma, silikono akmens kilimėlis, pelėsių gipso, kristalinis silicio sluoksnį, cemento pelėsių silicio, pelėsiai, silikono cirko pelėsių.

    €9.96 €12.00
  • Modelio Numeris: GUGUJI222
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Kiekis: 1 Set
  • Rinkinys Tipas: Taip
  • Tipas Didmeninės: No
  • Programos: Derva Amatų, Namų Dekoro
  • Medžiaga: Silikono

Aprašymas:

PLAČIAI NAUDOJAMAS: Puiki priemonė DIY projektus priėmimo orgone piramidės, papuošalai, karoliai pakabukas, kabantys papuošalai, namų dekoracijas, prespapjė, švytuoklės, meno projektus ir pan.Gali būti naudojamas su tokia medžiaga kaip epoksidinės dervos, vaško, muilas ir kt.

AUKŠTOS KOKYBĖS: Visos dervos liejimo formos yra daugkartinio naudojimo.Pagaminta iš saugaus an d patvari silikoninė derva, ji yra labai minkšta.Su sklandžiai ir blizga interjero, sumažinant poreikį sumažinti nugaros ir lenkijos gatavo dervos elementus.

LENGVA NAUDOTI: Didelis Lankstus, Aiškus spalvos, ir jūs galite patikrinti projekto būklė per procesą, lengva de-pelėsiai, švarus ir jį bus lengvai iš savo pelėsiai po jūsų projektas yra visiškai išgydoma.

"PASIDARYK pats" Priėmimo Veiksmus:

1:Tepinėlis pelėsių išleidimo agentas dėl silikono formos

2:Hit epoksidinės pagal virinto vandens,bet negali paliesti vandens.

3:Sumaišykite epoksidinės tinkamas santykis

4:Sumaišykite tonerio į epoksidinės

5:Supilkite epoksidinės į pelėsiai

6:Palaukite, kol epoksidinės sūdymo

Medžiaga : Silikonas

Dydis:Daugiau detailes,žr. nuotrauką

Kiekis: 1 Komplektas (13 -Pack)

Pastaba:

Ne mažmeninės pakuotės.Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!Paketas apima: 13 x Švytuoklės Silikono Formos

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai