3 poros 3D Netikrą blakstienas dirbtiniais mink 25mm Gamtos Ilgai netikrų blakstienų minkštutis dramatiškas makiažas, blakstienų pratęsimo prekių rinkinys

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: spalvinga lashes mink 25mm, fox fur uodegos, individualus blakstienų išplėtimo rinkinys, blakstienų pratęsimo pilnas komplektas, lashes mink 25mm trau, key chain uodegos, blakstienų pratęsimo prekių balta, pagrindiniai uodegos, mink blakstienas, 25mm indvisual, keychain uodegos.

    €3.08 €4.10
  • False Eyelashe Tipas: Individualus Blakstienų
  • Netikrų Blakstienų Medžiaga: Sintetinių Plaukų
  • Prekės Pavadinimas: xinmeilin
  • Kiekis: 3 poros
  • Modelio Numeris: GB01
  • Elemento Tipas: Netikrų Blakstienų
  • False Eyelashe Ilgis: virš 1,5 cm
  • Netikrų Blakstienų Stilius: gamtos ilgio /storio/persipintos/kita
  • Netikrų Blakstienų Rūšiuoti: Juostelės Blakstienas
  • spalva: juoda
  • Netikrų Blakstienų Grupė: Juodos Medvilnės Juosta
  • Gamybos procesas: Rankų Darbo
  • Dydis: 3 poros/1?

Draugiškas patarimas, prieš pateikiant užsakymą:

1. Beautifuleyes parduotuvėje, šiuo metu siūlomos didelės vertės kuponus galite pasirinkti iš.Prašome rinkti kuponus prieš perkant. 2.Kad dabar, yra paslaptis, dovanų ,20 dovanos per dieną, kad pirmas.Gauti tai pirmiausia. 3.Populiariausių stilių yra daug atsargų, avaliable 24-72hr iš laivo. 4. Įrašykite mūsų parduotuvėje, jūsų Mėgstamos Parduotuvės, Jūs galite gauti savo Naują atvykimo ir Nuolaida informaciją laiku.taip pat VIP 2 procentų išskirtinis pasiūlymas.

Naujas 3D Serija 25mm 3 porų rinkinys

3D Gamtos Ilgai minkštutis dramatiškos blakstienos

Produktų nekilnojamojo kulka

Gražus 3D modelinglight ir patogu:blakstienas yra super minkšta ,šviesos, oro ir patogūs ,prabangūs ieško pateiks visų akys į tave.Xinmeilin blakstienos Gali būti naudojamas daug kartų, jei blakstienos yra panaudotas ir pašalintas tinkamai ,Lengva pašalinti pagal akių makiažo valiklis ar įrankius .

Produktų nekilnojamojo kulka

Grynas vertus, pagaminti kvalifikuotų darbuotojų : Xinmeilin Blakstienos yra 100% rankų kiekviename žingsnyje iki 20 žingsnių, Xinmeilin blakstienos yra be cheminio apdorojimo & nesukelia alergijos & Žiaurumas-nemokamai.jokių klijų pridedamas.Jei norite pirkti,pakuotės priims naują stilių.Stay tuned.

KAIP TAIKYTI NETIKRŲ BLAKSTIENŲ:

1.Švelniai pašalinti klaidingą blakstienos nuo lovelio pincetu 2.Paspaudę blakstienų juostelės nuo jūsų akies voko & trim baigiasi, jei juosta yra per plati 3.Plonu juostelės blakstienų klijus išilgai juostos & palaukite, kol klijai taps lipnus 4.Vieta blakstienų juosta, kuo arčiau prie savo blakstienų liniją, kaip įmanoma ir laikykite tol, kol jis yra saugus, 5.Parduotuvės blakstienas į originalią pakuotę išsaugoti savo formą ir vientisumą

Pašalinti metodu blakstienos

1. Cinkavimas nuo valymo aliejus su vatos tamponą ir švelniai patrinti ją per šaknis blakstienos. 2. Blakstienos kris išsijungia automatiškai po kelių judesių. 3. Tada naudokite vatos tamponą pašalinti klijų nuo vokų. 4. Netraukite už netikrų blakstienų sunku išvengti kenkia jūsų pačios blakstienos. 5. Švelniai nuvalykite dėmes paliktas akis 6. Taikyti medvilnės juostelę su valymo aliejus maždaug penkias sekundes.

Pastaba:

Nereikia teptukas blakstienų tušas dėl netikrų blakstienų.Daug būdų dėvėti klaidingą blakstienos pasakyti,Taikyti sluoksnį blakstienų tušas po nešioti blakstienos, Jūs galite išvengti layering savo tiesa ir netikrų blakstienų, Bet valymo jūsų blakstienos gali būti sunku.Tik formos originalus blakstienos prieš dėvėti klaidingą blakstienos,Tai daro tikrosios blakstienoms tinka ir nėra lengva sluoksnis.Naudojant netikrų blakstienų, naudoti lengvesni metodai.Nenaudokite jėgos traukti netikrų blakstienų, stenkitės, kad kreivumas šaknų netikrų blakstienų, ir naudokite blakstienų šukos po naudojimo.Neplaukite jūsų blakstienos su vandeniu.Purvinas melagingą blakstienos gali būti švelniai šepečiu su teptuku, ir sausi klijai yra švelniai ištraukė ranką.

Kaip valyti netikrų blakstienų

1. Šaknis netikrų blakstienų, kad ką tik buvo iškrauti yra klijai 2. Sulenkite medvilnės juostelę per pusę, viena dalis yra plati, o kita dalis yra siaura, sumažinti su žirklės,mirkomi akių makiažo valiklis. 3. Netikrų blakstienų, yra tiekiami platų pusė gabalas 4. Apima siauras gabalas ir švelniai paspauskite šaknis pirštais. 5.Lenkimo medvilninio tampono, išlaikyti spindulys blakstienos ir padėkite jį ant platformos. 6.Po 24 valandų, atskleisti medvilninio tampono ir švelniai ištraukite klijai šaknis blakstienos. 7 .Blakstienos yra švarus ir įdėti atgal į lauką kitą kartą.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai