Sekso Lėlė Didelis Minkštas Krūties Realus Makšties Vyrų Masturbator Sekso žaisliukai Vyrams Dirbtinis Kišenėje Pūlingas Ass Kanalo Šildymo 6 kg/12lb

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: mano sekso žaislai, realistiškas vyrų makšties, sekso žaislas, silikono sekso lėlės kalba, sex stroker, seksualus galva lėlės, vyrų masturb, atgimti, j. lėlės, greenscreen.

    €82.32 €149.68
  • medžiaga 2: Medicinos Minkšto Silikono Kišenėje Pūlingas
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Svoris: 6KG
  • Medžiaga: Silikono
  • Modelio Numeris: JS-11
  • 2 Skylės: Makšties + išangę
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Elemento Tipas: Sekso Lėlės
  • Pakuotė: Privatumo Pakuotė
  • Dydis: 33cm*26cm*15cm

Didelis Vyrų Masturbator Super Minkštas Krūtis Tikroviška Pūlingas Ass Sekso Lėlė su Makšties ir Analinę Angą Vyrų Masturbacija 1:1 Kopija Fitneso Modelis 3D Vyriškos lyties Sekso Žaislas, skirtas Suaugusiųjų Seksualinį Malonumą USB powered šildymo, built-in šildymo elementas kanalo

【3-IN-1 SEKSO LĖLĖ】 Erotinio meilės sekso lėlė su stora makšties, išangės ir minkštas didelių krūtų.Žiupsnelis rožinį spenelį ir per nekilnojamojo pūlingas / išangę, pajusti išsikišusių dalių ir dalelių, ant vidinio kanalo naują double helix, masažas ir įvyniojimas jūsų varpą.Mėgaukitės nuostabų malonumą, kad lytinis potraukis duoda, kaip jūs glamonėti savo ultra-plonas juosmens įvesti. 【3D PUIKUS DYDŽIO】 Realistiškas vyrų masturbator sekso žaislo dydis 33cm * 28cm * 15cm, 1: 1 imitacija grožis kūno santykis, makšties ir išangės kanalas atitinka ilgis žmogaus kūno, todėl jūs galite lengviau pasiekti orgazmą sekso metu.Metalo rėmelis 3D vidaus struktūros sekso lėlė turi lėlės vertikaliai ir fiksuotas.Jums gali būti patraukti lėlės rankų ir kojų ir pereiti pageidaujamą sekso pozicijų, ne bus. 【LABAI REALISTIŠKAS JAUSMAS,】 odos sekso žaislas lėlės yra lygus ir minkštas, o jo tekstūra ir dalelės plika akimi matomos, ypač smulkias raukšleles aplink makštį, kad jums jaustis kaip jūs, yra turintys lytinių santykių su moterimis!Lėlės yra naudojamas su vandens pagrindo lubrikantas, kad jūs geriau patirti drėgna ir lipni jausmas lėlės makštį! 【LENGVA VALYTI】, Pagamintas iš aukštos kokybės TPE medžiagos, mastubrator vyrai yra netoksiški ir nekenksmingi, lengvai valoma ir gali būti naudojamas lengvai skalavimo sekso lėlė tekančiu vandeniu.Krūtys yra labai minkštas, jūs galite pabučiuoti ją, naudojama su USB šildymo stick, ji bus jums super realus jausmas. 【DISKRETIŠKA PAKUOTĖ】 Jūsų privatumas yra mūsų prioritetas.Visi produktai yra prieinami jums, neutralioje pakuotėje.Jūs neturite jaudintis, kad kas nors bus žinoti, kas jums užsisakyti. 【ŠILDOMOS VERSIJA】Šildomos versija: makšties ir išangės turi įtaisytus kaitinimo elementai, powered by USB, ir vienu spustelėjimu šildymo išlaikyti makšties ir išangės temperatūroje, kuris atneš jums tikrą seksualinės patirties (o paprasti USB šildymo strypų negali išlaikyti temperatūrą, prie kanalo), kanalas yra atsparus vandeniui, Jis vis dar gali būti valomos normaliai. 【MINKŠTOS KRŪTINĖS VERSIJA】: dvigubo sluoksnio struktūra krūtinės, built-in skystu silikonu, minkštumą yra 10 kartų didesnis nei įprasta krūtinės, arčiau realus asmuo.

Rxaiz Oleg2020-11-16
"Super Doll, stayed pre-war"
Emmy Jonk2020-12-11
"This toy is really cool! Quality texture and weight. At first I wasn't sure it would be my favorite, but the fit was perfect, lots of bounce and perfect small waist and feeling in my hands"
Irina Pe152020-12-11
"realistic sex toys, looking forward to launching larger sizes."
Www Graydogeyeho2020-12-11
"Perfect doll, I very satisfied."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai