Akvariumas Šviesos Dirbtinis Silicio dioksido gelis, Koralų, Žuvų Bakas Silikono Augalai Su Gyvis Akvariumo Reikmenys Kraštovaizdžio Puošmena

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: masalu silikono žuvys, romos akvariumas ornamentu, ledo silikono žuvys, vibruoti silikono žuvys, akvariumo dekoras, pirkti žuvų akvariumas silikono, jacare akvariumas ornamentu, antikvariniai akvariumas ornamentu, didelis akvariumas ornamentu, akvariumas.

    €8.53 €8.97
  • Modelio Numeris: Silikagelis koralų
  • Tipas: žuvys
  • Prekės Pavadinimas: Plaukioja Banginiai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Vandens Papuošalai Tipas: Papuošalai
  • Svoris: 190g
  • Medžiaga: Silikono

Akvariumas Šviesos Dirbtinis Silicio dioksido gelis, Koralų, Žuvų Bakas Silikono Augalai Su Gyvis Akvariumo Reikmenys Kraštovaizdžio Puošmena

Ypatybė:

100% Brand new ir aukštos kokybės

Akvariumo žuvų bakas augalų ornamentais apdaila, lankstus, tikroviškas ir ryškias

Jis gali pridėti grožio ir džiaugsmo jūsų akvariumas

Ji gali sukurti idealiai povandeninis pasaulis

Gaminio Dydis: 15*14*10cm

Svoris:200g

Pakuotė: 1pcs

Komplektą sudaro:

1 x Akvariumas Ornamentu Silikagelio Koralų

1.Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų Verslo plėtrai, todėl prašome palikti Atsiliepimus, 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.

2. Prašome nepalikite Neigiamų Atsiliepimų, be klausia mus spręsti savo problemų , nedvejodami Kreipkitės į mus pirma, jei turite kokių nors problemų, mes pasistengsime atsakyti į visus laiškus kaip įmanoma greičiau.Iš anksto dėkojame už jūsų kantrybę.

Galite patikrinti duomenis stebėjimo informaciją interneto svetainėje, www.17track.net .Jei turite kokių nors problemų, apie, stebėjimo informacijos ,prašome susisiekti su mumis prieš atidarant kad ginčą.

Sąlyginio deponavimo yra mūsų geriau mokėjimo metodą.

EMS ir DHL imsis 3-7 darbo dienų, FedEx imsis 5-12 darbo dienų, jums reikėtų apmokėti siuntimo išlaidas.Moversteam.lt Standartinis Pristatymas /Kinijos Oro Post/El. paketas, Nemokamas Pristatymas ,imsis 10-35 darbo dienomis(Nuotolinio srityje reikia imtis daugiau dienų).

Maloniai prašome pažymėti Atostogų ir savaitgalio nėra įtrauktos į darbo dienų.Mes negalime prisiimti papildomų importo mokesčių savo šalyje, prašome suprasti !

Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų dėl papildomų išlaidų.Jei turite kokių nors klausimų, ir ypatingą reikalavimas užsakymą, prašome susisiekti su mumis, Ačiū!

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai