Unikalus Stilius Letenas Šunų & Cat Mažas Bandana Šalikas Reguliuojamas Šuo Bandana Kalėdų Asmeninį Pet Products

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: capo automobilių universalios, konteineriai, karšto didelis, capo bmw anglies 92, creality ender dėžutę, konteineriai kiaušiniai 24, kapučino tekstilės, apribota rankovėmis viršūnes, konteineriai diamond, konteineriai mėginiai.

    €7.49 €9.25
  • Prekės Pavadinimas: Unikalus stilius letenas
  • Tipas: Šunys
  • Medžiaga: 100% Medvilnės
  • Elemento Tipas: Trikampio Formos Tvarstis

Unikalus Stilius Letenas Šunų & Cat Mažas Bandana Šalikas Reguliuojamas Šuo Bandana Kalėdų Asmeninį Pet Products

Unikalus Stilius Jų yra unikalus ir patikimas prekės ženklas.Mes esame įsipareigoję užtikrinti saugumą ir komfortą jūsų augintiniai.Augintiniai yra mūsų geriausi draugai ir bendražygiai.Mes manome, kad gyvūnai, kaip šeimos narys.Šios skarelės gali būti naudojamas ir kaip dovanos šuniukai.Jūs galite rasti antkaklio ir pavadėlio, kuris yra to paties stiliaus, šie skarelės ant mano parduotuvėje.

Prašome naudoti eilutę arba juosta priemonė aplink šuns kaklo tinkamą dydį, prieš perkant.Jei jums iškilo klausimų, dėl kokybės ar dydžio , galite susisiekti su manimi bet kuriuo metu.

kas mus daro išskirtinius?

*medžiaga: kiekvienas antkaklis yra pagamintas su 100% medvilnės audinio dizaineris.galiu pasiūlyti platų varity stilių, kad jūsų šuniukas pokalbių blokas.

*plinta: audinio yra siuvami iš aukštos kokybės medvilnės plinta

*įranga: visi aparatūros yra sunkiųjų .D-žiedai yra suvirintos stiprumo ir patvarumo.

*reguliuojamas puikiai tinka.

*[Trikampis Matmenys]:Mažas=22.5"(57cm)X16"(40.6 cm)X16"(40.6 cm),Didelių=30"(76.2 cm)X21"(53.3 cm)X21"(53.3 cm).Prašome įvertinti jūsų augintinio kaklo ir palikti kambario kaklaraištis mazgas.(Mažo dydžio, tinka iki 15" kaklo,Didelis dydis tinka iki 23" kaklo).

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai