Saulės Vėjo Varpelių LED Spalva Keičiasi Kabinti Šviesos Dekoratyvinės Saulės energija Varomas LED Vėjo Suktukai, Šviesos, Lauko, Sodo Kieme

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: metalo suktuko, pir judesio saulės, metalo suktuko vėjas, spinner vėjas, saulės string, žirklių, vėjo varpelių, om vėjo varpelių, sode vėjas, sola sodo žibintai.

    €8.78 €15.97
  • Medžiaga: Metalo
  • Temos: Gėlė
  • Stilius: Pastoracinės
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Aprašymas

Pagyvinkite savo sodo ir kiemo, su šiuo pasakų saulės galaxy vėjo suktuko šviesos!Saulės panelė įkrauna bateriją per dieną nuo tiesioginių saulės spindulių ir tada paverčia jį į saulės energijos automatiškai galios vėjo varpelių šviesos naktį.It features spalva keičiasi LED lemputę, kuri prideda romantišką atmosferą, bet veją, sodą, terasą, arba kieme.Be to, bevielio ryšio ir nešiojamų dizainas su kablio leidžia lengvai kabinti ten, kur jums reikia naktinis apšvietimas arba apdailos.

Funkcija

- Lengva operacija.Įjunkite šviesą ir pakabinti jį ne kur galima gauti tiesioginės ir pakankamai saulės šviesos, kad būtų rezervas, pilnas energijos.Vėjo varpelių mokesčių dieną ir brights naktį.

- Unikalus papuošalas.Spiralė šviesos bus pasukti, kaip vėjas pučia, ir besikeičiantį spalvų apšvietimas šviesos efektą bus įtraukti kai kurie romantiškas ir įdomus simbolių į savo sodą.

- Lengva įdiegti.Jokių laidų nereikia.Nešiojamų nerūdijančio plieno diržai dizainas be jokių laidų leidžia lengvai pakabinti bet kur, kad reikia, tai fantastinis apšvietimo apdaila.

- Ilgas darbo laikas.Saulės skydelis, ant viršaus mokesčiai baterijos energijos, šviesos iki aštuonių valandų, visiškai nemokamai.

- Fantastinis atrakcija ir stulbinantis poveikis puikus, be jokių lauko proga, pavyzdžiui, veja, sodas, terasa, deniai, kiemuose.

Specifikacijos

- Spalva: Sidabrinė

- Medžiaga: Plastikas ir metalas

- Dydis: 15 x 15 x 25 cm (L x W x H)

- Šviesos Šaltinis: 1 x LED granulių

- Maitinimas: 1 x 1.2 V AAA 600mAh įkraunama baterija

- Įkrovimo laikas: Nemokamai tiesioginiai saulės spinduliai, daugiau nei 8 valandas

Darbo Laikas: 6-8h jei visiškai įkrauta

1 x Saulės Vėjo Varpelių LED Spalva Keičiasi Kabinti Šviesos Dekoratyvinės Saulės energija Varomas LED Vėjo Suktukai, Šviesos, Lauko, Sodo Kiemo Vejos Balkonas (Sidabrinė)

Berezinaksesha2020-11-20
"Excellent! Thanks so much. Perfection on every level. Identical to the listing photos and high quality too. I highly recommend shopping with this seller. AAAAA +++++ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai