Originalus wifi antenos kabelio Paviršiaus Pro 4 flex kabelis X939878 X939879

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: windos 10 pro rakto, pritaikyti wifi, vpn, radijo antenos prailginimo laido, 868MHz antena, 4 paviršiaus, pedalas xvive, rca kabelis wifi, dmr hotspot mmdvm, rs 232 wifi.

    €12.59 €13.99
  • Kokybė: Originalus
  • Tipas: Lankstus Plokščias Kabelis
  • Produktų Statusas: Sandėlyje
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • spalva: Balck
  • Modelio Numeris: Paviršiaus pro 4
  • Medžiaga: wifi antenos

Originalus wifi antenos kabelio Paviršiaus Pro 4 flex kabelis X939878 X939879

Nuotrauka

DUK

Q:Kas yra kokybė ir būklė šią prekę?

A: Tai yra Naudojama Condiiton,Originalus, Kokybės, Kokybė, Kokybės. 100% Dirbo Gerai.

Q: Kas yra kokybė ir būklė OEM Naujas

A: kokybė OEM vienas yra Klasės ir kokybės,ne originalus, būklė yra naujas, spalvos skiriasi nuo originalo.Kaina yra pigiau

Pristatymas

1.Prekės bus siunčiamos per 1-2 dienas, kai jūsų galutinio mokėjimo. 2.Jums bus pranešta, kai siunta buvo padaryta.Paketai yra saugūs parašo-būtina.jei Nė vienas ženklas, pakuotės, juo bus grąžinti ,prašome pasiimti savo vietos post office.

Garantija

1. Grįžta priimtas per 90 dienų garantinį laikotarpį. 2. Daiktai grąžinti sugadintą gaus dalies pinigų grąžinimas, remiantis sąlyga elemento. 3. Visos grąžintos prekės bus bandoma siekiant užtikrinti, kad prekės yra originalios ir tokios pat būklės, kaip ir išsiųsti.

Apie Mus

Mūsų įmonė specializuojasi visų asortimentą Nešiojamas Atsarginės Dalys 4 metus, mes dirbame su klientais iš viso pasaulio, profesionalių paslaugų ir ryšių daro mūsų atstumas trumpesnis.Mes dirbame su fabrikai, gauti palankias kainas.Mes tikimės, kad ilgalaikius verslo ryšius su mūsų klientais,todėl palankios kainos su aukštos kokybės produktais, teikia mums.Mes vaikinas, galite patikimas ir bendradarbiavo.

Kodėl verta Rinktis MUS

1. Originalias Aukštos Kokybės Produktus, Griežta Kokybės Kontrolė.Mūsų tikslas yra teikti aukštos kokybės produktų, kad taupyti mūsų klientų laiką ir pinigus. 2. Mes žinome, mes dirbame toje Pačioje Valtyje.Mes žinome, jums turime klientų, savo,, ką mes turime padaryti, tai padėti jums getPositive Grįžtamojo ryšio iš jų, kaip, ką mes reikalaujama iš jūsų. 3. Gera Paslaugas Po pardavimo, mes prisiimame atsakomybę mūsų produktų, jei esate nepatenkintas, ir padės išspręsti šią problemą tinkamai. 4. Jei manote, sunku pasirinkti, Palankios Kainos Su Aukštos Kokybės produktus Moversteam.lt, mes jūsų Protingas Pasirinkimas.

Ignaatevaa1272020-11-19
"Thank you for the quick delivery, sorry I did not confirm receipt."
Na Ste Na2020-11-17
"love it right fitment and work Great... the price was very well under what others were charging"
Voronsov722020-10-16
"Compliant to test now"
Viktori Y932020-12-24
"Everything was ver good"
Ecastrov2020-10-06
"First class...better performance than original! very pleased ☺️"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai