1 vnt/set Kabineto Skydelis Didinimo Cutter Nustatyti Veleno Mašina 23 stiliai gali būti Pritaikyti

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: skristi cutter malūnas, sd kortelės sega, vertikalus veleno variklis, 2 ašinis variklis, minimachine, pjovimo galva spiralė, pjovimo galva medienos, ašinis variklis plieno, gameboy stick, cnc veido malūnas.

    €72.19
  • Prekės Pavadinimas: LIVTER
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Ašmenų Medžiaga: Legiruotojo Plieno

1 vnt/set Kabineto Skydelis Didinimo Cutter Nustatyti Veleno Mašina 23 stiliai gali būti Pritaikyti

Tai yra 1 vnt /komplektas . 1. Pagimdė: 35mm Dantys: 4T ( Kiaurymės dydis priklauso nuo mašinos, kurį jūs naudojate , 30mm / 32mm / 40mm / 45mm arba anyother dydis ) 2.Peilio Medžiaga: Volframo Karbidas 3.Kūno Paviršiaus : Dažų Purškimo 4. Naudojant medienos apdirbimo mašinos / veleno mašina karpymo 5.Tikslumo Subalansuotas Sklandžiai 6.Geras Dizainas , Sklandžiai Gabalai, Ilgai priemonė gyvenimą. 7. Ekonomiškas 8.Paketą sudaro : 1 vnt Cutters /set, labai geros pakuotės ,plastikinės dėžės arba Medienos Langelį .

Produkto Pavadinimas Kabineto Valdybos Cutter Rinkinys Ašmenų Medžiaga Karbido Kūno 45#Plieno Dantys 4 Dantis Pagimdė Dydis 30mm/31.75 mm/32 mm/35mm/40mm ar Individualų Diametras 114mm-200mm ar Individualų Aukštis 15-20 mm ar Individualų Tinka Mašinos Veleno Skustukai,Veleno Formuotojų

Laivybos Politika 1, kiekvienas užsakymas bus pristatytas per 2~7 dienų, išskyrus atvejus, atostogų & sandelyje 2 sąlyga, prašome pratęsti prekių pristatymo metu, iš anksto, jei norite sujungti savo užsakymų ar kitų prašymo 3, daugumai užsakymus, mes laivas "FedEx" ar AVS , ji paprastai užtrunka apie 10-15 darbo dienų daugelyje šalių, išskyrus Rusija ir Brazilija, o kai toli šalyse.( plz dėmesį, kad pristatymas gali ne kontroliuoti, jav ) Grąžinimo Politika 1, Grąžina yra priimama.Prašome susisiekti su mumis prieš grįžtant daiktų atgal. 2, Atkreipkite elementus į pradinę padėtį ir jų grąžinti per 7 dienas nuo gavimo tvarka. 3, Pardavėjas moka grąžinimo, laivybos mokestis, kai yra kokybės problemų ar klaidingų prekės yra siunčiamos.Atsiliepimai 1, 100% pasitenkinimas garantuotas!!!Mes tikimės, kad jums patinka mūsų produktus ir laimingas su tuo susidoroti! 2, Jei esate įsitikinusi, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių, mes bus daryti tą patį už jus! 3, Jei yra kokių nors problemų, kad jums netinka, susisiekite su mumis (žinutė/ prekybos vadybininkas/ - paštu), prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, mes tikrai stengiamės, kad esate patenkintas vėl 4, Bet klientų, kurie palieka neigiamų atsiliepimų, be jokios tinkamos priežasties (kenkėjišką atsiliepimai), bus blokuojami mūsų parduotuvėje; tai nėra lengva paleisti internetinė parduotuvė, tikiuosi, kad mes abu galime suprasti ir gerbti vienas kitą, labai ačiū!

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai