Japonijos Vandenyno Bangos Gobelenas Su Saulės Gobelenai, Spausdinimas Namų Ūkių Gobelenas Sienos Kabo Paplūdimio Rankšluostį

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: mėlynių augalų, trippy banga gobelenas, kawaii gobelenas, japonija gobelenas, JAPONIJA, Mėnulis gobelenas, grupė gobelenas, gražus sienos kabo japonų, sienos kabo string, vyrai tapastry.

    €7.98
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Savybės: Naudojama: kilimams, sienos antklodės, užtiesalai, dekoratyvinės antklodės, staltiesės; vidaus ir lauko 1.Jo medžiaga yra poliesterio, vilnos, mano, šiek tiek slidus, neelastinga, vidutinio storio, matinė, 2. Vienpusis spausdinimas su balta apačia.Šiek tiek elastinga, 3. Naudojant 14D spausdinimo technologija, spalva labai graži ir neblunka, lengva valyti.Šis gobelenas priima ryškios spalvos dizainas, kuris taps puikia dekoracija ir imtis savo erdvę, į naują aukštį.Gražų pasaulį mėnulis dizainas ir puikus meistriškumo.Pakabinti ją ant lovos ar sofos ar ant bet kokios tuščios sienos, kad reikia papuošti – jums patiks, kad tai lengva pareikšti dalykų į gyvenimą iš karto Paketas Apima: 1*Gobelenas Pastaba: 1. Dėl daugelio veiksnių, tokių kaip ekrano šviesumą ir šviesos ryškumas, tiesa, spalvos, šis produktas gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukas rodomas svetainėje. 2. Rankinis matavimo produkto ilgis, prašome leisti 1-3cm klaida.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai