Profesinės Pet Elektros Clipper Mažai Triukšmo Įkrovimo Naminių Kačių Ir Šunų Plaukų Žoliapjovės Valiklis Cutter Viliojimo Rinkinys Mašina

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: clipper šuns plaukų, didelis šuo "clippers", šuo viliojimo kirpimo mašinėlės, metalo, kreivė plaukų pjovimo, caterpillar mašinos, "clippers" šunys, naminių gyvūnų kailio clipper, medžio žoliapjovės, clipper oster, ŽOLIAPJOVĖS.

    €10.32 €17.21
  • gaminio dydis: 43mm x 180mm
  • Įkrovimo Laikas: 4-6 valandos
  • Ašmenų Medžiaga: Lydinių, Keraminiai
  • Tipas: Šunys
  • Elemento Tipas: Šunų Plaukų Žoliapjovės
  • Darbo laikas: 2-3 valandas
  • Built-in Baterijos: 18650 baterija
  • Modelio Numeris: 1421799
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Profesinės Pet Elektros Clipper Mažai Triukšmo Įkrovimo Naminių Kačių Ir Šunų Plaukų Žoliapjovės Valiklis Cutter Viliojimo Rinkinys Mašina

Savybės:

Aštrių Keramikos Viliojimo Ašmenys: pjovimo ašmenys yra pagaminti iš kokybės keramikos lydinio, kad būtų užtikrinta sauga, patvarus ir papratimas sukelti alerginę į naminių gyvūnų odos, be prarasti savo aštrumą ir efektyviai kirpimas, naminių gyvūnėlių plaukai.

5 koreguojamosios Lygis + 4 Ribą Šukos: 5 koreguojamosios lygis reguliuojamas nuo 0,8 mm iki 2,0 mm. 4 Ribą šukos: 3mm, 6mm, 9mm ir 12mm.Galite kirpti cutter galvos arba nustatyti tik šukos sumažinti savo augintinio plaukų pageidaujamą ilgį.

Ultra-low Išjungti Dizainas: Built-in kokybės variklis yra galingas, tačiau gamina mažai triukšmo ir maža vibracija dirbant.Taigi, jis įpratęs panika savo augintinio, kai kirpimas, naminių gyvūnėlių plaukai.

Belaidžiu Darbo: Built-in 18650 baterija siūlo apie 120mins veikti po visiškai nemokamai.Belaidžio konstrukcija užtikrina ne erzina laidą atitraukti savo veiklos.Ji taip pat remia apipjaustymas, kai baterija įkraunama.

Platus Naudojimas: Universali, įvairių rūšių gyvūnai ir plaukų tipą, nesvarbu, didelių ar mažų šunų, kačių, ir daugiau.Kompaktiško dydžio, lengva nešiotis kelionės naudoti.

Specifikacija:

Prekės Pavadinimas: Naminių Gyvūnėlių Plaukų Žoliapjovės Rinkinys

Gaminio Dydis: 43mm x 180mm

Ašmenų Medžiaga: Lydinių, Keraminiai

Built-in Baterija: 18650 baterija

Įkrovimo Laikas: 4-6 Valandos

Darbo Laikas: 2-3 Val.

Pastaba:

Prašome leisti 1-3cm (0.4-1.18") skirtumas dėl vadovo matavimo ir šiek tiek spalvų variacijos, dėl skirtingų ekrano nustatymas.

Dėkojame už jūsų supratimą, nice day!

Pakavimo sąrašas

1 x Elektros naminių Gyvūnėlių Plaukų Žoliapjovės

4 x Vadovas Šukos(3-6-9-12mm)

1 x Valymo Šepetėlis

1 x Įkrovimo Kabelis

1 x Vartotojo Vadovas

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai