MaxFresh 4 sluoksnių Saugos Skustuvo Ašmenų Skustuvas Moterims Viso Kūno Plaukų Šalinimo, Veido Skustuvas Su Kelionių Razor Atveju

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: epilady elektrinis skustuvas, disponuoti saugių skustuvų peiliukai, veido skustuvas moterims, skustuvas, wohl skustuvas atveju, de barzdaskutė, skustuvas, skutimosi, saugaus skustuvo galvutės, durų skustuvai, saugus skustuvas.

    €4.11 €6.42
  • Modelio Numeris: D940L
  • Dydis: Razor
  • Medžiaga: ABS+Gumos+MUMS nerūdijančio plieno
  • Naudoti: Pažastų
  • Lytis: Moteris
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Maitinimo Tipas: NĖRA
  • Elemento Tipas: razor

Moterų Razor Saugos Skutimosi Aprašymas MoistureRich Juostelės su touch aloe už glide 4 peiliukai apsuptas minkštos apsaugos pagalvės, siekiant apsisaugoti nuo nubrozdinimų ir įpjovimų Paslanki suapvalinta galvutė lengvai pritaikyti sunku skustis srityse Blukimas indikatoriaus juostelės pasakys, kada tu jau nebe gauti optimalų skustis, Specialiai sukurta rankena su atogrąžų kvapas DAŽNAI UŽDUODAMI KLAUSIMAI, Kaip dažnai turėčiau pakeisti savo peiliukai?Nors nėra nustatyta taisyklė, turėtumėte pakeisti savo geležtės pirmasis ženklas, bukumas ar diskomfortas.

Bus skutimosi duok man plaukų įaugimo, arba raudonų mazgelių?Yra išaugę plaukai atsiranda, kai pabaigoje, plaukų įstringa po oda, todėl šiek tiek raudonas guzas.Plaukų įaugimo priežastis yra daug faktorių, kuris yra, kodėl kai kurios moterys gali turėti didesnę tikimybę gauti išaugę plaukai nuo skutimosi, nei kiti.Yra keletas patarimų, kurie padės sumažinti tikimybę, plaukų įaugimo, kai skutimosi.Pirma, tai pilingas.Naudoti teptuku arba pleiskanojimas muilas jūsų odai, siekiant pašalinti bet kokias kliūtis į plaukų augimą.Antrasis-užtikrinti, kad jūsų oda yra drėkinama, turintys šiltas dušas ar vonia.Paskutinis, naudokite skutimosi su daugiau nei keturias mentes ir skustis prep, tokiu būdu mažiau smūgių reikia.Kokia kryptimi turėčiau skustis?Skusti kryptis priklauso nuo kūno, nes taip plaukai auga.Dėl pažastų, tai geriausia skustis iš visų kampų (iki, žemyn ir į šonus).Dėl kojų, tai geriausia pradėti nuo kulkšnies ir judėti į viršų.Galiausiai, už bikini srities, pirmą skustis kryptimi plaukų augimą (įvežimo) ir tada prieš už papildomą uždaryti skutimosi.

PASLANKI SUAPVALINTA GALVUTĖ apkabinimai kreives ir lengvai telpa į sunkiai skustis sritys

"Aplink padidėjo, tepimo priemonės, muilas" Slidus, kai jis yra veikiamas vandens, plaukų šalinimas yra lygesnis, nepažeidus odos

Produkto Informacija

Produkto Rodyti

Kj3llberg2020-11-17
"fast shipping, great packaging, shaves amazing!"
Sekach Anna2021-01-19
"It came well, now it's missing to test it"
Catlingamanda2021-01-14
"Very beautiful and practical for travel this holds well in hand and the carrying case is perfect! I recommend this seller and this shop! Thank you also to the seller for the little gift! Johann D"
Natakuz432021-01-10
"Machine fire. Buy, I advise."
Keiz01862021-01-17
"It's a pity that one-time. There are with replaceable blades."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai