ENKEEO Duris Pull-Up Baras, Fitneso Smakro-Up Rėmas Namų treniruoklių Salė Naudotis, nr Įrengimo reikia

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: lygiagrečių strypų patalpų, galia lygiagrečių strypų, lygiagrečiai treniruotės, lygiagrečių strypų kultūrizmo, argos lygiagrečių strypų, lygiagrečių strypų mažas, paralettes fitneso, lygiagrečių strypų daugiafunkcinis, lygiagrečių strypų veidrodėliai, metalo lygiagrečių strypų.

    €29.63 €41.16
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės ženklas: ENKEEO
  • Modelis: ENKEEO Duris Pull-Up Juosta

ENKEEO Duris Pull-Up Baras, Fitneso Smakro-Up Rėmas Namų treniruoklių Salė Naudotis, nr Įrengimo reikia (Apkrova iki 440 svarų / 200kg)

GENIJUS DIZAINAS: naudoti sverto principo kurti saugų sukibimą ant savo durų staktos; nr. asamblėjos reikia, ateina paruoštas naudoti; jūs galite tiesiog pakabinti ant vartų ar pasinaudoti

STABILI IR PATIKIMA: pagamintas iš tvirto sustiprinta anglies plieno, sunkiųjų baras kabliukai stabili, jei naudojasi, ramina saugią mokymo pažanga; jis gali atlaikyti max 440 svarų (200 kg)

DĖŽĖS DRAUGIŠKAS : yra 2 nuimamas rezervo plastiko kaladėlės, baras nepalieka ženklą ant savo rėmo; suderinama su plačiai duris iš 27.5 - 36.2 cm (70 - 92 cm), plotis ir 8.2 coliai (21 cm) gylis

Patogi : įranga yra paminkštintas, su putų pagalvėlė jos viršutinėje juostoje, suteikia anti-slip, komfortas, sukibimas; gali būti sulankstyti į plokščią formą 100 x 25,5 cm, kaip nešiojamas ir kaip riedlentė, lengva būti saugojimas

MULTI-PURPOSE : paprastas, bet veiksmingas fitneso įranga namų ir treniruoklių salė; idealiai tinka pull-ups, push-up, sit-ups, kabo atsilenkimai ir daugiau statyti galingą viršutinę kūno dalį.

PRODUKTO APRAŠYMAS

Vietos taupymo sprendimas laikyti tinka

Juosta yra pastatyta su pramonės koncentracija anglies plieno rėmai ir kamšalu su minkštais pagalvėlės, kurios gali atlaikyti žmogus, 200 kg (440 svarų) ir užtikrina tvirtą neslidus kablys ant jūsų durų staktos.

You wouldn ' t bother su sporto salė po pirkimo tai nešiojama įrankių, kurie gali, kad tilptų dauguma reguliariai push/pull up mokymo tikslus ir sustiprinti savo raumenis.

Ar rengiate namuose, sporto salėje ar jums reikia šiek tiek fitneso įranga yra jūsų biure, ši juosta-tai labai praktiškas pasirinkimas ir užima ne vieta.

Stipri konstrukcija

Pagaminti iš sustiprinto anglies plieno, pull up baras, yra pakankamai tvirtos, kad turėti iki 440 svarų / 200kg.Ji paskirsto svorį naudojant sverto taškų, kurie neleidžia judėti ir išlaikyti jūsų durų staktos toli nuo bet kokių pažeidimų.

Viso kūno mankšta

Baro gali būti ne tik pakabinti ant dėžės, tačiau taip pat gali nemokamai stovėti ant žemės.Todėl ji yra universali įrankių jums reikia padaryti, pull-ups, chin-ups, push-up, smuko, kojos kyla ir daugiau.

Sulankstomas kabliukai

Kai nenaudojate, galite išmesti kabliukus ir išlaikyti visą rėmo plokščios formos, kuri yra, kaip nešiojamas, kaip riedlentė.Tai lengva būti saugykla drabužių, po lova, arba nuo sienos.

Darbą su durų stakta

Kol plotis savo duris tarp 27.5 - 36.2 cm (70 - 92 cm), gylis yra mažesnis nei 8.2 coliai (21 cm), baras, turėtų gerai dirba su juo.

Jūs galite tiesiog prijungti apsauginės pagalvėlės ir pakabinti baras virš durų staktos.Nėra jokių varžtų, nei surinkimas yra būtina.

Gaminio specifikacijos

Medžiaga : Sustiprinta anglies plieno

Svoris galia : 440 svarų / 200 kg

Sulankstyti Matmenys : 100 x 25,5 cm

Paketas Apima

1 x ENKEEO atsigriebti baras

1 x Pora plastiko padas

1 x instrukcija

1 x Ačiū kortelę

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai