Nemokamas Pristatymas Lauke, Mini Savisiurbis Vertus, Elektros Audra Vandens Siurblys Dyzelinio Kuro Siurblys, Skirtas Namų Sode,Nėra Maitinimo Šaltinis

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: namų, alyvos siurblio siurbimo, rankinis siurblys, siurblys vandens, sodo vandens, akvariumo vandens siurblys, pcp bakas, gręžimo alyvos siurblys, oro kompresorius pcp, lankstaus veleno įrankis.

    €12.10 €15.13
  • Spaudimas: Aukšto Slėgio
  • Galia: elektrinis gręžtuvas
  • Struktūra: elektrinis gręžtuvas
  • Kilmės: Kinija
  • Standartinius arba Nestandartinius: STANDARTAS
  • Teorija: Išcentrinis Siurblys
  • Prašymas: Nuotekų
  • Sertifikavimo: CE
  • Prekės Pavadinimas: JOEKOL
  • Skystis: vandens ir Aliejaus
  • Naudojimas: Vandens
  • Modelio Numeris: Elektrinis Gręžtuvas siurblys
  • Degalai: elektrinis gręžtuvas

Nemokamas Pristatymas Lauke, Mini savisiurbis Vertus, Elektros audra Vandens Siurblys Dyzelinio kuro Siurblys, Skirtas Namų Sode,Nėra Maitinimo Šaltinis

100% brand new ir aukštos kokybės Savybės: Kompaktiškas, lengvas.Varomas siurblys yra puikus elektrinis gręžtuvas, Idealiai tinka pernešti šviesos skysčių, tokių kaip gėlas vanduo, jūros vanduo, aliejus, skiesti organinių tirpiklių, insekticidai ir skystas trąšas.Tvirtas plastiko kūno ir nerūdijančio plieno vidaus dalys išvengti korozijos.Techniniai duomenys: Tinkamas naudoti su elektriniu gręžtuvu su galia 350W arba daugiau Medžiagos: Nerūdijantis Plienas + Inžinerijos Plastiko Spalva: Mėlyna,Kaip nuotraukoje parodyta Dydis: app.125mmx107mmx78.6mm/4.92inx4.21inx3.09in Viduje skersmuo: 15,8 mm/0.62 į Outter skersmuo: 21mm/0.83 Kiekis: 1 Vnt Pastaba: Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Prašome leisti 0-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!Komplektą sudaro: 1 x Vandens Siurblys

Vežimas

Mokėjimo

Mes priimame Alipay, T/T", "Western Union" ir " visa mokėjimo.Išskyrus Alipay, transformuoti mokestis yra kliento pusėje.Prašome atkreipti tvarka per 3 dienas, ir mes pasirūpinsime, kad siunta 1-2 dienas.Po Paslaugos

Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Moversteam.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų.Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, pirma, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Arvinsoriano102021-01-22
"I bought a second pump. The first forgot to drain the water in winter-it was frozen and the body cracked. Water shakes perfectly, only you need to take a drill or a better one and that the speed of rotation was bigger. On small turns, it's bad. Delivery to St. Petersburg only 11 days!!! Advise!!!"
Hicham 19932020-11-28
"Excellent Pump, I use and I'm happy for a year, I advise you to buy, ordered another one for your son."
Mara Mara182020-11-25
"Good stuff. But you need to use a drill. The speed of the screwdriver is not enough. With a drill all as in advertising)"
Davidri 092020-12-03
"Delivery is just instant! 7 days to Magnitogorsk! In appearance, everything is cool, in work I will check later, maybe I'll add a review!"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai