IGBT Inverter Board ZX7250I Viršutinė Plokštė vienfazis 220V/ Double Įtampos Suvirintojas plokštės IGBT Suvirinimo Mašina Priedai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: inverter suvirinimo plokštė, valdybos igbt, igbt, beam splitter takagi, valdybos tig, valdybos igbt keitiklis, priemonė etapas, plokštė suvirintojas, fgh40n60 suvirinimo, 40n60 igbt.

    €22.34 €24.29
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: TailKuKe

modname=ckeditor IGBT Inverter Board ZX7250I Viršutinė Plokštė vienfazis 220V/ Double Įtampos Suvirintojas plokštės IGBT Suvirinimo Mašina Priedai

1 tipas: Vieno 220 be vamzdžio

Tipas 2: Viena 220 vamzdis

3 tipas: Dviguba įtampa be vamzdžio

Tipas 4: Dvigubos įtampos su vamzdeliu

Pastabos

1. Produkto fotografuojama natūra, tačiau apygardos valdyba dėl produktų atnaujinimus ir žaliavų partijomis sukėlė ne funkcinius pokyčius, atskirų spalvų, komponento tvarka ir kitos ne funkcinius pokyčius.Galime atnaujinti nuotraukas laiku.Mes galime garantuoti tik tai, kad bendra išvaizda, sąveika, funkcija produktas atitinka produkto nuotrauka.

2. Dėl aplinkos apsaugos priežasčių, dauguma plokščių mūsų parduotuvėje yra ne dažytos izoliuojantys dažai pagal numatytuosius nustatymus.Jei jums reikia kreiptis izoliuojantys dažai, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, bendrauti.Dėkojame už jūsų supratimą ir paramą. :)

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai