Apsaugos Atveju Fuji Fujifilm Instax Mini 11 Fotoaparato Priedai Peties Spalvinga Dirželis Skaidrus Krepšys, Kamera, Apsauginė

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: instax mini, fuji xa5, instax mini 11, fujifilm instax mini 11 popierius, fujifilm, filmas fujifilm instax mini, filmas rožinė, instax mini dekoro priedai, instax, huji.

    €1.43 €3.57
  • Suderinami Veiksmai, Fotoaparatas Prekės: fujifilm
  • Medžiaga: Kita
  • Modelio Numeris: Apsaugos Atveju Fuji Fujifilm Instax Mini 11 Fotoaparatas
  • Prekės Pavadinimas: SHZONS

Apsaugos Atveju Fuji Fujifilm Instax Mini 11 Fotoaparato Priedai Peties Spalvinga Dirželis Skaidrus Krepšys, Kamera, Apsauginė

Aprašymai:

1. Skaidri Apsauginė Atvejis: skaidri apsauginė atveju puikiai rungtynes su savo kamera, kuris saugo jūsų fotoaparatą nuo žalos ir nėra blokas originalus spalvos fotoaparatą.Apima tik šį skaidrų atveju, nėra jokių vaizdo kameros ir kino aksesuarai.

2. Puikus Spalvų Dirželis: apsauginės atveju turi puikią spalvų dirželis paleisti savo rankas, tinka bet kokia vieta, ar proga.Ji yra paprasta naudoti, tinka lauko arba patalpos.Ji yra puikus dirželis, nuimamas, lengva nešiotis fotoaparatą.

3. Lengva Valyti: fotoaparatas nėra lengva sugadinti.Po to, naudojant crystal lauke ilgą laiką, ji atrodo kaip naujas po apliejimo su rankšluosčiu.Jis gali būti naudojamas ilgą laiką ir nėra lengvai pažeisti.

4. Tuščiaviduriai Mygtuką Dalys: Su tiksliai dizainas, kamera atveju neturės įtakos vaizdo kamera fotografavimo, nei tai paveiks naudoti mygtukus, todėl patogumui savo šaudymo.

5. Visapusiška Apsauga: fotoaparatas atveju gali puikiai apsaugoti krašto kamerą ir apsaugoti fotoaparatą nuo dilimo, smėlio, akmenų ir kitų traumų.

Techniniai duomenys:

Spalva: skaidrus

Medžiaga: pc

Dydis: apie 5.04*4.72*2.36 cm (aukštis*ilgis*plotis)

Suderinamumas: tinka Instax Mini 11 fotoaparatai

Grynasis svoris: apie 95g

Pastaba: Tik skaidrų atveju ir dirželis per petį, išskyrus kameros ir kino.

Pakavimo Sąrašas:

1 x Crystal Atveju Instax mini11

1 x Nuimamas Vaivorykštė Neckband

Mokėjimo būdai:

Jums gali sumokėti per visus pirmiau išvardytus metodus ir pls atsiskaityti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

Jūsų mokėjimas bus patikrintos Moversteam.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą kartą, kad jau baigta.

Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją Moversteam.lt.Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus tvarkomi greitai ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir paketas: Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

Svoris sklypas per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jei svoris yra virš 2kg.

Paprastai ji trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgesnė, kai nuotolinio srityje.

Galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Siųsti ir grąžinimas:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu arba gauti klaidingą elementą.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti.

Atsiliepimai: Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.

Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai