TINKOFF Pusę Piršto Dviračių Pirštinės Non-Slip Gel Trinkelėmis Fluorescentinės Spalvos MTB Kelių Dviračių Pirštinės, Pirštinės Vyrams, Moterims, Sportas Dviračių Pirštinės

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: pirštinės motokroso, dokitmilu ciclismo, armijos polo marškinėliai, gant vyras, green fox pirštinės, cubrebotas ciclismo, meno plakatas valgomasis, džersis tinkoff, inbike kelių dviračių pirštinės, pusę piršto dviračių pirštinės žygiai.

    €7.78 €11.11
  • Funkcija: galima skalbti
  • Modelio Numeris: tinkoff
  • Sezonas: Pavasario/Vasaros/Rudens
  • Sportas Tipas: Dviračių sportas
  • Medžiaga: Lycra
  • Tikslinė: Vyrams,Moterims,Vaikams
  • Lytis: Universalus
  • Savybės: Aukštos Kokybės Elastinga Lycra , Drėgmės wicking
  • Tipas: Pusę Piršto
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Elemento Tipas: Pirštinės & Kumštinės Pirštinės
  • Pirštinės Dizainas: 3D Silicio GELIO Kamšalu

1.Mes turime M-XL sandėlyje.

2.Jeigu jūs esate didmenininkas,ar reikia pritaikyti,ar reikia lašas laivybos paslaugų,prašome susisiekti su mumis.Mes turime mūsų pačių gamykloje su profesionalų komanda ir puikus technologija,mes galime suteikti jums lengvatinę kainą ir pasiekti ilgalaikį stabilų bendradarbiavimą.

Profesionalios jojimo technologijos audinio ,jojimo patogiau.

Pareigos:Tinka ilgą ir trumpą žirgais, naktį jojimo, lengvas krosas,ir trumpas atstumas lenktynių dviračiu.

● Dviračių Pirštinės Neto Svoris:180g/vnt.

●Lycra medžiaga (patogus ir kvėpuojantis,taip, kad rankos visada laikyti sausas)

●Pailgino riešo(apsauga daugiau kruopščiai,siekiant imituoti tobulą figūrą ranka tilptų)

●Italijos rašalo spausdinimo

●Lengvai tempkite žiedas

●Lengva pašalinti aukštas

●Priešslydžio sistema silikono

Siekiant užtikrinti geriausiai tinka prašome įvertinti plotis ranka .

Matavimo atitinka dydis vadovas po

Tai normalus dviračiu, drabužiai, turintys šiek tiek spalvų chromatines aberacijas dėl skirtingų monitorių ir šviesą, kai šaudyti,jei pirkėjai negali sutikti ,prašome nusipirkti atidžiai.

Mes priimame alipay čia.

Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Gavęs mokėjimą,užsakymai bus išsiųsti per 1-5 dienas, išskyrus atostogų.Pritaikyti elementai ir dideliems užsakymams gali užtrukti šiek tiek ilgiau.

Prašome įsitikinkite, kad jūsų vardas ir adresas yra teisė ,neteisingas adresas arba vardas, pavardė atveju, grįžti ar ne gauti, bus būti pirkėjo atsakomybė.

Standartinis Paslaugos yra Kinijos Paštu Registruotu Oro Paštu.

Standartinis Paslaugų trunka apie 30-60 darbo dienų (Išskyrus atvejus, Brazilija, kuri užtruks apie 30-90 dienų).Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali imtis daugiau darbo dienas.

Jei esate Ispanija/rusijos Federacija/Prancūzija/Nyderlandai,galite pasirinkti Moversteam.lt Standartinis Pristatymas,tai trunka apie 12-25 dienas.

Jei esate Amerikoje,galite pasirinkti ePacket,tai trunka apie 7-15days.

Jei esate Jungtinė karalystė,galite pasirinkti Singapore Post,tai trunka apie 20-40 dienų.

Jūs taip pat galite pasirinkti, express pristatymas (DHL, EMS), jei norite, kad greičiau pristatymas, laivybos laikas yra maždaug 3-7 dienų DHL ir 7-10 dieną EMS paprastai.Kartais reikia daugiau dienų laivas per užimtas sezono.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir jūs esate atsakingi už muitus.

Jei elementas, kurį gavo yra nepriimtinai defektais, sulūžę, nėra aprašyta, ar iš užsakymo, prašome susisiekti su mumis iš karto, kad mes galime ištaisyti.Jūsų pasitenkinimas yra svarbus mums ir mes vertiname jūsų verslą.Prašome elektroniniu paštu mums.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Prašome nepalikite nergative arba neutralų atsiliepimą, be prašo pagalbos.Ačiū!

Prieš pateikiant užsakymą,po apmokėjimo,arba gavo siuntinį,jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes padarysime viską, kad išspręsti jūsų problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Ačiū.

Nikolaevfs Jobs2020-09-30
"They don't carry much protection."
Romelb312021-01-12
"We suck! I have the Saxo Bank Tinkoff set of maillot and culotte and it's the perfect complement. I would have preferred them with a long finger but I haven't found them. I ordered a size M (one less than I usually use L) because there was no stock of the L and the truth is they go fair but not tight. Very happy."
Arthur Gusev Ru2020-11-13
"Very comfortable, perfect size, and looks good material, maybe some pads are missing in the palm, but it looks tough. Happy with the purchase"
Ibhztd592020-12-07
"Cool gloves!"
Ruben Perez Cetec2021-01-14
"Order not delivered"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai