Naruto 3D Spausdinimo Lankelis Nustatyti, Leaf Village Lankelis ir Kostiumų Stabdžių Leaf Village Lankelis, Naruto Priedai Cosplay Suaugusiems

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: naruto lankelis, tvarstis naruto, black leaf village lankelis, en naruto cosplay, nustatyti kakashi lankelis, hidan žiedas, naruto lankelis meno, naruto kaime lankelis, daug katytė galvos juosta, medžiaga naruto.

    €4.09 €5.52
  • Elemento Tipas: Galvos apdangalai
  • Lytis: Unisex
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Specialios Paskirties: Kostiumai

Proudut Funkcijų

❤Pakuotė:ekrano užsklandą * 1 ❤Medžiaga:Pagaminti Iš Poliesterio Medžiagos,Minkštas,Praktiškas,Lengvas Ir Kvėpuojantis ❤Patvarus:Plaunamas Ir Daugkartinio naudojimo,lengvas, Lengva Nešiotis,Patvarus Ir Praktiškas Jūsų Kasdienio Naudojimo ❤Proga: perferect kasdien dėvėti, Helovinas kostiumas , tema šaliai, cosplay, ant scenos, komiksai trūkumus, teminius šalių ir kt.Tai taip pat puiki dovana draugams ir Anime mėgėjai,mados entuziastai,Anime komiksų paroda, šalių ir kt.tai uniforma yra gerai paruošta profesionalių siuvėjų už ilgalaikį naudojimą.Maloniai Patarimai 1.Nuoširdžiai paprašyti nurodyti dydžio diagramos paveikslėlyje, taip, kad jūs galite padaryti, kad geresnis pasirinkimas. 2. Spalvos Gali Truputį skirtis Per interneto Svetainę Dėl Kompiuterio Raiška ir Monitoriaus. 3. Prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas.Prašome palyginti išsamią dydžio tavo, prieš jums pirkti.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai