Originalus Vidinis Kėbulo karkasas Pora Už INMOTION V10 V10F Savarankiškai Balansavimo Motoroleris Unicycle Kairę Vidinės Kūno Kriauklių 2 Vnt.

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: inmotion v10, unicycle varantys, inmotion v5, anglies pluošto elektrinis motoroleris, baterija l8f, kingsong s18, v10f, inmotion v10f, infraraudonųjų spindulių mini, elektros varantys unicycle.

    €69.36 €102.00
  • Modelio Numeris: Už INMOTION V10
  • Originalus Vidinis Kėbulą 2 Vnt.: Originalus Vidinis kėbulą 2 Vnt Už INMOTION V10 unicycle motoroleris
  • Vidinis Kėbulo Karkasas 2 Vnt.: Vidinis Kėbulo karkasas 2 Vnt Už INMOTION V10 Savarankiškai Pusiausvyrą Elektrinis Motoroleris
  • Tipas: Motoroleris Spaustuvai
  • Dešinėje Kairėje Vidinės Kūno Korpusai: Vidinis Kėbulo karkasas 2 Vnt Už INMOTION V10 Unicycle Riedlentė
  • Originalus Dešinės Į Kairę Vidinės Kūno Korpusai: INMOTION V10 Savarankiškai Pusiausvyrą Motoroleris Kairę Vidinės Kūno Korpusai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Paramos Didmeninės: Paramos Dropshipping

Kalkių Tech Parduotuvėje Originalios Vidinis Kėbulo karkasas Pora Už INMOTION V10 Savarankiškai Balansavimo Motoroleris Unicycle Riedlentė Kairę Vidinės Kūno Kriauklių 2 Vnt.

Jei yra force majeure, ir ypatingų priežasčių, Pristatymo Laikas, Bus atidėtas.Jums gali tekti sumokėti muitų ir mokesčių už ką nors įsigyti internetu.Pirkėjai yra atsakingas už užsakymą mokesčius.Mes jums parašyti, $10-15 mėn. sąskaita už muitinės formalumus, siekiant išvengti didelio mokesčio, jei neturite specialaus reikalavimo, palikite pranešimą, kai užsakymą.

Garantija Ir Grąžinimo Politikos

Mes garantuojame pasitenkinimą sąžiningas ir protingas pirkėjas.Jei prekė yra pažeista dėl atvykimo, prašome bendradarbiauti, imtis nuotraukas arba vaizdo įrašus į problemą ir siųsti mums patikrinti.Už patvirtino produkto kaltų dėl jūsų patvirtinimo, mes galime atsiųsti jums atsarginės dalys, nemokamai, Mes bus atsakingas už laivybos..Mes neturime atsakingi už bet kokia fizinė žala arba žala yra / yra rezultatas pirkėjas netinkamai, Pirkėjas yra atsakingas, kad darbo užmokesčio grąžinimo, laivybos mokestis.

Atsiliepimai

Gerbiami pirkėjai, mes vertiname jūsų verslą, jei jūs patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir įvertinti informaciją apie sandorį (Detaliai Pardavėjo Reitingus), o "TOBULAS 5 ŽVAIGŽDĖS".

Kai jūs norma laivybos laiko dalį skirkite tarptautinio tranzito į atlygį.Jūsų pripažinimą, padės mums labiau pasitikintys kurti verslą ir tarnauti jums geriau.

Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas ir pirkėjo malonią su mumis.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet 1 ar 2 reitingus, neigiamų atsiliepimų.

Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir padarysime stengiasi išspręsti problemas.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.

Susisiekite Su Mumis

Prašome leisti 12 valandų, mums atsako, Jei jūs negaunate jokio atsakymo iš mūsų, prašome pasitikrinti savo elektroninį paštą užtikrinant jūsų pašto dėžutė nėra pilnas.

Dėl kai kurių ISP filtro parametrai,gali būti neįmanoma gauti mūsų atsakymai; jeigu jūs turite problemų gauti mūsų laiškus,jums gali tekti naudoti kitą el. pašto paskyrą, susisiekite su mumis.

Mes vertiname jūsų bendravimo ir mes pasistengsime viską išspręsti bet kokias problemas gali egzistuoti.

Jums gali patikti:

J M Roks2020-10-22
"Hello no product not delivered in addition not refunded for me c thieves."
Shawn Morrissey2020-10-04
"Came to Ukraine/Kiev quickly. The goods are good, but on the body of the inner there are small chips, apparently formed during transportation."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai