Valymo Priemonės Nešiojamų Korp Valiklis Drabužius Pūkelis Skustuvas Atstato Jūsų Drabužiai ir Audiniai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: moterų korp valiklis, pūkelis skustuvas, įranga skustis, audinio skustuvas, pašalina korp nešiojamų, audinio skustuvas, korp remov, nešiojamų priemonė šalinant korp, razor, electr skustuvas.

    €3.38 €5.04
  • Modelio Numeris: JJ194797
  • Gamyba: Korp Klijuoti Roller
  • Naudojimas: Santechnikos
  • Stilius: vadovas

Sveiki atvykę Į Mūsų Parduotuvę Specifikacija: Tipas: Plaukų Valiklis Medžiaga: mediena, metalas, Spalva: kaip pavaizduota Kiekis: 1 vnt Mažas: 12*17*3cm Didelis: 17.5*13.5*3cm dokumentų Paketą sudaro: 1 *Nešiojamų plaukų šalinimo agento Funkcija renginiai: 1. Gamtos ir patvarių medžiagų, Tai plaukų šalinimo šukos yra pagamintas iš natūralios medienos ir aukštos kokybės metalo peiliai.Tai yra ekologiška, patvari ir labai aštrus naudoti. 2. Puikus kūrinys paviršiaus depiliacijos buvo išlygintas, ir kraštai buvo suapvalintas suteikti maksimalų komfortą.Pirminės spalvos yra taip pat naudojami siekiant padidinti ilgalaikio blizgesio efektas. 3. Praktiškas ir veiksmingas depiliacijos agentas gali lengvai pašalinti pūkas ir pūslių sukelia trintį, arba dėvėti vilnos medžiagos. 4. Lengva naudoti, Kaip ilgai, kaip jums rasti tabletes, burbuliukai ar pūkas ant jūsų drabužių, galite šukos juos.Tai yra labai paprasta naudoti, pavyzdžiui, šukavimas jūsų plaukų ir švelniai valyti su pakylos viena kryptimi, kad jūsų vilnoniai drabužiai, atrodo kaip naujas. 5. Kompaktiškas ir lengvas Šį medinės šukos yra lengvas ir kompaktiškas, todėl jį paprasta laikyti ar nešiotis. 6. Platus pritaikymas depiliacijos agentas gali būti naudojamas susagstomi megztiniai, megztinis, paltai, audinio drabužius, kašmyro drabužiai ir pan.Jūs galite jį naudoti namuose, arba nuneškite jį į keliones, kelionių ir kt.

Mes priimame šiuos mokėjimo būdus,galite naudoti Vizos,Western Union,PayPal ir pan.jei turite problemų, mokėjimo,prašome susisiekti su mumis.

Prašome patvirtinti savo ADRESĄ atidžiai, kai jūs padarysite užsakymą.

Visi užsakymai yra paprastai išsiunčiamas tą pačią arba kitą darbo dieną po apmokėjimo gavimo.Tačiau sezono metu užsakymai yra pristatomi per 1-3 darbo dienų nuo gavimo, išskyrus Atostogų ar dienas uždarytas.

Laivyba bus visame pasaulyje per Epacket/Kinija paštu, oro paštu/UPS/FEDEX/DHL/ EMS.

Grįžti :

Jei prekės DOA(Dead Atvykimo), Pirkėjai Gali grąžinti per 14 Dienų, Mes ją Pakeis Naujas punktas po to, kai gausime DOA elementą.Prašome Susisiekti su mumis Prieš siunčiate prekę atgal.

Garantija :

Visos prekės Ateina su Pagrindinio 3 Mėnesių Pardavėjų Garantija, jei prekė su defektais, 3 Mėnesio, Mes siūlome pakeisti be papildomo Įkroviklio(įskaitant laivybos mokestis)Po to, kai mes Gauti Brokuotą prekę.

Jei prekė Nekokybiška po 3 Mėnesių, Pirkėjai gali dar siųsti jį atgal, Mes susisieksime su tiekėjais arba Manufaktūra Garantija.Pirkėjai Gali Tekti mokėti Laivybos mokestis Už išsiųsti pakeisti elementą.

Pagrindinio situacija sandėlio:

Kartu su charakteristikos įvairių sandėlių, įvairios prekės, dydžio ir svorio, projektavimo ir planavimo multi-layer mansarda platforma lentynos pamažu išsivystė iš vieno prieigos daugiafunkcinis prieigos, iš vienos lentynos kategorijos derinys kelis tinkamumo vartoti kategorijas, taip, kad atitiktų įvairi sandėliavimo e-komercijos poreikius klientams.

Dėl paklausos greitas pristatymas, be to, į projektą hidraulinės kėlimo platformos, skaidrių, taip pat gali būti pridėta prie išvengti poveikio pristatymo greitis nutrūkus maitinimui.

Išvengti įvairių markių nuo judančių ir dizaino specialios dėžės, klasifikacija.

Atsiliepimų:

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai