M. 2 NVMe PCI Express x4 Extender Adapteris Jumper Kabelis PCIe x4 Kabelis Pasukite Dešinėn Pratęsimo Kabelis GPU Grafikos Vaizdo plokštės

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: vda, m2 x2, pcie riser, pcie x1, sd pci e, dell pcie riser, ilgai pcie kabelis, kortelės grafinis, pcie splitter, stove.

    €12.51 €13.17
  • Modelio Numeris: R42
  • Prekės Pavadinimas: VDA-Link
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: PCI-E Riser
  • Pakuotė: No
  • Produktų Statusas: Sandėlyje

M. 2 NVMe PCI Express x4 Extender Adapteris Jumper Kabelis PCIe x4 Kabelis Pasukite Dešinėn Pratęsimo Kabelis GPU Grafikos Vaizdo plokštės VDA-Link 2 M. NVMe PCI-Express x4 ilgiklis

Prekės pavadinimas: VDA-LINK

Produkto pavadinimas:M. 2 NVMe į PCIe x4 kabelis pasukite į kairę ilgiklis

Produkto modelio: , ,R42NF ,R42NL,R42NR

Transferspeed:PCIe3.0 x4 visu greičiu, gen3, 32G/bps (Maks.)

Laido ilgis: 3 ~ 100 cm, ilgis gali būti pritaikyti,

Naudojimas: PCIe x4 SSD RAID, LAN, GPU, Užfiksuoti korteles M. 2(ultra VSD, M-key)pratęsimo

VDA R42 serijos Dalies Numeris Aprašymas:

Kabelio ilgis Aprašymas:

Ilgis vielos nurodo dalį, matomas vielos.Jis neapima PCB ir jungtis.Vielos ilgis, prašome kreiptis į 5 cm mėlyna rodyklė paveiksle.

Produkto privalumai:

1. Vielos pranašumą, naudojant vokietijos patentuota importuotų laidų, naudojant Taivano importuojami Aukštos kokybės jungtis, aukšto dažnio paramos PCI-E 3.0 stabili perdavimo.

2. Kabelio ilgis pranašumą, nuo 5 cm iki 1 m aukščio,, vielos ilgis gali būti pritaikyti pagal kliento poreikius.

3. Diferencinis signalas ne per dizainas, signalo nėra trikdžių slopinimas problema parazitinės talpos ir parazitinis induktyvumas, ir nėra BVM micro trumpojo jungimo, ir produktas yra patvarus.

4. Prekės naudoja aukštos kokybės medžiagas, PCB gamybos tikslumo, vario storis yra sutirštės iki 1oz, aukso piršto aukso kiekis yra pakankamas, auksu koja yra geras elektros laidumas, kuris gali sumažinti mėlynas ekranas avarijos, kurią sukėlė padidinti oksidacijos ir rūdžių, atsparumas.Signalo perdavimo yra stabili visu greičiu, ir nėra jokių suderinamumo problemų.

5. Kabelis naudojamas produktas yra labai patvarus.Ji yra apsaugotas PCB tarpiklis su storis 3mm ne metalo suvirinimo punkte, ir yra tvirtinamas su varžtais ir hex riešutai.Produktas yra stipri ir patikima, atspari traukimas, anti-trukdžių, ir nebus sulaužytas.Nagų problema.Viela gali būti sulenkta ir sulankstyti, nekeičiant naudojimo.

6. PCB nykštukas ir riebalų dizainas, nykštukas bus ne įstrigti grafikos kortelę, pridėkite riebalų ir ilgai dizainas, kad valdybos lengviau įdiegti, sumažinti galimybę žalą.

Q&A:

Ar yra koks nors EPI ekranavimo Kabelis?

Plėstuvas naudoja naujausias medžiagas EMI ekranas su penkių vienintelis butas laidų dizainas.Šis metodas leidžia kiekvienas kabelis turi būti visapusiškai taikomas elektromagnetinis ekranavimas tyrimą polimeras, siekiant apsisaugoti nuo įeinantis arba išeinantis kiekį elektromagnetinių dažnių, sumažinti trikdžius ir skilimo apie veiklos rezultatus, ir sumažinti svorį plėstuvą.

Laido storis?Ji gali būti sulenkta?

Storis vielos yra 1.4 mm, ir ji gali būti sulenkta ir sulankstyti, nekeičiant naudojimo.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai