Belaidis Telefono Įkrovimas, "bluetooth" Garsiakalbis Skaitmeninis LED Laikrodis-Žadintuvas, Radijo Žadintuvas Garsiakalbis Ekranas, Namų Dekoro Stalo Laikrodis

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: meilė lentelė žiūrėti, daug medienos sieninis laikrodis, laikrodis, fm radijas, katė sieninis laikrodis, Žadintuvas "bluetooth" garsiakalbis, radijo žadintuvas, garsiakalbis, žadintuvas, led vst, "bluetooth" garsiakalbis lentelė, žadintuvas skaitmenų.

    €20.50 €35.97
  • Ilgis: 130mm
  • Plotis: 90mm
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: SKUE05537
  • Formos: Aikštė
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Ekrano Tipas: led
  • Stilius: Modernus
  • Funkcija: Atidėjimo Funkcija
  • Svoris: 385g
  • Tipas: Žadintuvai
  • Skersmuo: 130mm
  • Forma: Vieno Veido
  • Motivity Tipas: Skaitmeninis

Aprašymas:

BT508 Įkrauti Belaidžiu ryšiu "bluetooth" Garsiakalbis Laikrodis LED Signalo Galia Banko Vandeniui

Prekės Specifiką:

Spalva:Juoda

Galia: 5W

Talpa: DC3.7v 1800mAh

Garsiakalbio dydis: φ45mm

Įkrovimo Kabelį, TIPAS C

"bluetooth" Versija: V5.0

bluetooth Profiliai: A2DP, AVRCP, HFP, HSP

bluetooth Diapazonas: nuo 10 metrų (30 pėdų)

Belaidžio Spektro: 2.402-2.480 GHz, ISM

Darbo Laikas: apie 6 val. skambučius ir muziką (vidutinės apimties)

Pasyvus Vibracija Diafragma: φ40mm x1

Jungtis: AUX-in, Micro SD kortelės, C TIPO, DC5V1A

Įkrovimo maitinimas: DC5V2A / 9V2A

Spartusis įkrovimas: parama QC3.0 / QC2.0

Dydis: apie 130 * 90 * 68.5 mm / 5.12 * 3.54 * 2.7 į

Produkto svoris: apie 385 g

Išėjimo galia: 5V / 9V, 1A == 2A 10W atgaliniu būdu suderinami 5W, 7.5 M, 10W automatinio identifikavimo atitikimo

Savybės:

1. Pilno dydžio didelės raiškos ekranas, LED akcentas apšvietimas, net "Bluetooth" garsiakalbis yra skaitmeninis žadintuvas, paramos tris nuotolio šviesumo reguliavimas, intymi ir power-saving, multi-funkcinė mada yra ne monotoniškas užsakymą.

2. Belaidžio kroviklio žadintuvas ir Usb jungtį: 5W Qi sertifikuota standartą, veikia su visais " Qi "-suderinami prietaisai:, Telefono 8/8 Pliusas, Telefonas, X,Telefono Xs,Telefono Xs MaxFor, Telefono Xr, " Samsung S9/P9+/S8/ S8+/S7 ir daugiau, trumpo jungimo prevencijos, apsaugos nuo viršįtampių, temperatūros kontrolė.USB įkroviklis siūlo patogu įkrauti telefoną, ir kitos elektronikos.

3. LED veidrodis ekrano skaitmeninis žadintuvas: Kad jums pabusti ryte ir miegoti naktį, dual žadintuvai gali būti nustatyti ir naudojami atskirai, atsisveikinti į tradicinį žadintuvas, išlaikyti savo grožį, bet kuriuo metu ir bet kur norite.

4. Šokiruojantis stereo žemų dažnių garsiakalbis, bass, storio ir aukšto tono garsas, aiškūs ir galingi būgnai ir stereo efektą stereo bass.

5. Madinga ir nešiojamų dizainas ieškote: Lengvas ir tvirtas Abs plastiko korpusas, puikus apdailos, namų ir biurų, integruota 2000mAh įkraunama ličio-jonų baterija, suteikti iki 10 valandų darbo laiko, puikiai tinka namuose, pobūvių, iškylų, kelionių .

6. Built-in FM radijas, be to, klausytis muzikos, kolegos, didesnio malonumo, klausos, klausytis mėgstamos radijo stoties, laisvalaikio reikalų.

7. Built-in high-definition mikrofonas, telefono ryšį lengvai sujungti, skambinimo garsas yra aiškus ir ryškus, kaip ir muzika, ir pažangi triukšmo mažinimo.

Paketas Apima:

1* "bluetooth" garsiakalbis

1* įkrovimo kabelis

1* Instrukcija

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2.Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas, prašome suprasti.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Lilfam24222020-10-12
"Not in stock"
Asolihov2020-09-02
"coincide com o que o vendedor indica. estou satisfeito com o produto"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai