3D Mobilusis Telefonas Didinamąjį Stiklą 12 Colių Lenktas Mobiliojo Telefono Ekrano Didintuvai HD Mobilusis Telefonas Išlenktas Telefono Vaizdo Laikiklio Stovas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: automobilių stiklo laikiklis, kamera apsaugoti, 3d ekraną smartfon, 3d stiprintuvo, didintuvo mobiliojo telefono ekrane, stiklo m21 "samsung", 3d stendas, grandinės stiklo, automobilio savininkas sunglass, visiškai padengti grūdinto stiklo iphone 11, savininkas sunglass.

    €4.51 €7.40
  • Naudoti: stalas
  • Medžiaga: ABS
  • Prekės Pavadinimas: ixuaner
  • Įkroviklis: No
  • Magnetinis: No
  • Suderinamos Prekės: Universalus
  • Modelio Numeris: 200725FT01
  • Yra Garsiakalbis: No

3D Mobilusis Telefonas Didinamąjį Stiklą 12 Colių Lenktas Mobiliojo Telefono Ekrano Didintuvai HD Mobilusis Telefonas Išlenktas Telefono Vaizdo Turėtojas

Pavadinimas: L6 lenktas ekranas mobiliojo telefono stiprintuvas

Medžiaga: ABS+Akrilo (PMMA)

Dydis: 250*160*20MM

Savybės:

HD Objektyvo Sriegis

Išmaniųjų telefonų didinamasis stiklas gali pasiūlyti jums didelį matymo lauką, HD priartinimas ekrano sumažina radiacijos. 1: 1 aiškaus paveikslo originalas yra padidintos 3 ~ 4 kartus.Paverskite savo telefoną tapti privataus kino teatro ekrane.

Non-slip Groove

Anti-slydimo groove gali veiksmingai apsaugo telefoną nuo slydimo ir nuolat linkę.Gera vaizdo žiūrėti patirtis yra prieinama.

Stipri siurbimo Plokštė

Į adsorbuotos plokštė su stipri siurbimo galite pridėti tvirtai į savo telefoną, laikykite jį į vietą ir užkirsti kelią kritimo.

Stiprus atsparumas spaudimui

Jis turi geras atsparumas spaudimui ir kietumas net su lenkta ekranas dizainas.Jis gali atkovoti į pradinę būseną, net ir paspaudus ji plokščia.

Suderinamumas

Šio sumanaus telefono ekrano didintuvai yra plačiai suderinamą išmanųjį telefoną per 6.5 colių ekranas.Nešiojamieji

Dėkojame, kad jos lankstymo dizainas, ji yra paprasta ir lengvai atlikti, tinka patalpų, stovyklavimas, turizmas, verslo kelionės ir kitose vietose.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai