10 rinkinių, Vienkartinių Anti-epidemija Antibakterinis Atskirai Kostiumas Apsaugos Drabužius nuo Dulkių nepraleidžiantis Kombinezonas Antistat apsaugoti PPE

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: mėlyna šveitimas, šalinimo kostiumas, antivirusinės kostiumas, nbc kostiumas, antibakterinis kostiumas, apmušalas veido, kūno šilumos pleistras, ppe kostiumas, dizainas, kaukę nuo dulkių., apsaugoti kostiumas.

    €88.84 €126.91
  • Medžiaga: Neaustinis
  • Modelio Numeris: Apsauginė Apranga.
  • Elemento Tipas: Petnešos & Palaiko

Pastaba: Kaukę ir pirštines, modelį, nėra įtraukti.

Savybės:

*Saugos Guardian": Šis aukštos antibakterinis daugkartinio naudojimo izoliacija kostiumas yra viso kūno sudedamoji gaubto dizaino bendrą apsaugos, vientisas zip lengva prieiga, rankogaliai ir kelnės su elastinga juosta ties briauna už efektyvią apsaugą, kuri yra jūsų saugos guardian".

*Saugos Ir Kovos su epidemija Medžiaga: PTFE aukštos antibakterinių medžiagų mišiniai, pagaminti iš flash uždaromos technologijų ir šilumos-užsandarinti siūles gali veiksmingai užkirsti kelią invazija bakterijos, pesticidai, dulkių ir pan., ir padidinti saugos veiksnys, 99,99%.

*Turite: turi darbuotojai, žmonės tikrinimas epidemija, ir asmuo, kuris turi glaudžius ryšius su pneumonija užkrėstas ar įtariamų asmenų.Prieš įeinant į pavojingą aplinką gali patekti bakterinės ir virusinės infekcijos, jūs turite dėvėti visą kūną vientisas gobtuvu atskirai kostiumas.

*Platus: specialus eksperimentas, maisto seminaras, dezinfekavimo ir radiacinės saugos, produkto testavimas, epidemijos prevencijos ir kontrolės.Ji gali veiksmingai izoliuoja purslų iš burnos putos darbo ir kitos supančią aplinką.Mažų aštrių splash poveikį geležies drožles, skaldyti akmenys, cheminis spatter ir kt.

Kova su Pasaulio!

Techniniai duomenys:

Spalva: Balta

Dydis: L170cm-175cm /XL175cm-180cm /XXL180cm-185cm

Medžiaga: PTFE aukštos antibakterinių medžiagų mišiniai

Tipas: Plaunamas ir daugkartinio naudojimo

Patarimai: Imtis iniciatyvos, siekiant apsaugoti save, nusiplaukite rankas dažnai, išlaikyti geros burnos higienos ir dėvėti kaukę!

Kaip dėvėti:

1. Pašalinti laikrodžius ir kitus daiktus, tada išplaukite ir dezinfekuokite rankas;

2. Imti atskirai drabužių, atviras viršutinės angos ir palaikykite abiejų pusių priekį su abiem rankomis;

3. Pusė lenkimo įstaiga, įdėti savo kojas pirma, tada patraukite atgal į viršų izoliacija drabužių;

4. Įdėti į savo rankas ir wrap savo galvos aplink galvą;

5. Reguliuoti apačioje kelnės, ir jį uždaryti, tada uždarykite veido dalis;

6. Traukti užtrauktukas nuo apačios iki kaklo ir dangtis kišenė;

7. Tada galite įvesti darbo vietoje.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai