5ML PIENO Rūgštis Odos Žievelės Už: Spuogai,Raukšlės,perteklius juodos odos pigmentai,Amžiaus Dėmės 40% Nemokamas Pristatymas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: veido miltelių, kremo perteklius juodos odos pigmentai, matriksilas, rūgšties žievelės, glikolio rūgštis, juoda rūgšties žievelės, Spausdinimo miltelių, botox injekcijos micro, cosrx, pieno rūgštis.

    €18.44 €20.49
  • NET WT: 1Set
  • Prekės Pavadinimas: BRADYEXPRESS
  • Aktyvios Sudedamosios Dalys: Pieno Rūgštis, Gryno Vandens
  • Elemento Tipas: Spausdinimo miltelių
  • Lytis: Unisex
  • Komponentas: Pieno Rūgštis
  • Funkcija: Spuogų Gydymas
  • Produkto naudojimas: Spuogai Baidyti,Raukšles, Baudos Linijos,Odos Atkūrimas
  • Tipas: Pieno Rūgštis
  • Odos Tipas: visų tipų odai

Pieno Rūgštis yra žinomas kaip mažiausiai atšiaurių tipo cheminės žievelės į Alfa Hidroksi Rūgščių šeimos.Ji tarnauja kaip katalizatorius, formavimas, naujų kolageno, kuris bus sumažinti amžiaus dėmių, saulės daromos žalos, ir kitų odos trūkumų.Skirtingai nuo kitų žieves (tokių kaip glikolio Rūgštis (Glycolic acid) Pieno Rūgšties žieves yra papildomos švelnus ir geras, net jautriausios odos, o vis dar siūlo galingas pilingas, odos rejuvination.Pieno Rūgšties diapazonas yra grynas ir natūralus, be jokių kitų cheminių medžiagų pridėta, tikrai puikiai tinka visiems odos tipams ir puikus starteris rūgšties žievelės.

Ne bandė žievelės dar?Jei turite šiek tiek jautri ir sausa oda, pradėti su pieno rūgšties žievelės.Ji tonų odos išmokos: galia išvalyti toksinus, negyvų ląstelių, šiukšles ir skatinti kolageno gamybą.Ji taip pat buvo nuostabi, drėkinantis išmokos ir paliks jūsų odos jausmas, pagalvėlės, minkšta ir sudrėkintas.

Pradėti su savo jėgas išskleidžiamajame meniu viršuje.Visa info žemiau apie tai, kaip pasirinkti rūgšties jums

JĖGA

20% pirmą kartą vartotojai, arba asmenims su jautria & jautrią odą.Šią jėgą papratimas sukelti odos šveitimas, bet bus lengvai naujai išasfaltuota odą, pašalindami negyvas odos ląsteles.Padeda išlaikyti aiškiau veido ir gydo nelygios odos tonas.

40% odos senėjimą ir tikslus, atsižvelgiant trūkumus.Šią jėgą, švelniai sloughs off negyvas odos ląsteles ir suteikia terpę šveitimas.Jis palieka odą ieškote ryškesnis.Pieno Rūgštis pritraukia drėgmę į odos ląsteles ir kartu skatinti kolageno gamybą, todėl jis puikiai tinka odos senėjimo.Po breakout : žievelės bus švelniai atremti ateities spuogai problemos švelniai daugiau nei Salicilo rūgšties žievelės.Ši koncentracija yra tiems, kurių oda jautri ir turės šiek tiek tingly pojūtis.

60% riebiai odai, šviesos randus ir smulkias linijas.Ši koncentracija leidžia Pieno Rūgšties į beneft oilier odos, kur mažesnis stipriąsias būtų sunku padaryti.Ji gali švelniai padėti naujai išasfaltuota ir sumažinti išvaizdą paviršiniai randai ir smulkias linijas.Ji taip pat suteikia giliau pilingas kartu padėti gyvinti, odos plotą.Vartotojo patirsite lengvas drėkinantis poveikis.

80% Mūsų stipriausia sprendimas, netinka veido odai.sukurta calloused odos sritis.Šis sprendimas yra labai stipri ir turi būti atliktas profesionaliai.Griežtai negalima naudoti dėl subtilus odos plotai, ypač veidas, nes tai gali sukelti nudegimus.Aktuali paraiškos callous yra labai rekomenduojama.

PASTABA: Jei turite jautrią odą, rekomenduojame, pradedant nuo 20%.Jei jūsų oda reaguoja palankiai galite pabandyti didesnę koncentraciją ir pradeda ciklą išlaikymo.

NUDEGIMO & SAULĖS PAŽEISTĄ ODĄ - Naudokite gerą saulės blokas ir riboti saulės poveikio, kiek įmanoma vieną savaitę po naudojimo, kad išvengti nudegimo nuo saulės arba saulės žalos odai.

Ter 5 Ru2020-12-27
"Very small bottle"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai