Selens Sūpynės Bumas Grindų Metalo Stovas Reguliuojamas Etape Mikrofono Stovo, Trikojo Mikrofono Laikiklis Live Transliacijos Vlog

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: gerviniu polių, laisvų rankų įrangos mikrofonas su garsiakalbiu, razer viper mini mod, andoer europos sąjungos oficialusis, microphon stendas, microphon, kamera vlog, telefono trikojo, selene, stovykla hamakas stendas.

    €16.88 €21.37
  • Elemento Tipas: In-Line, Mic Priedai
  • Medžiaga: Metalo

Savybės: 1.Storio metalo, ketaus medžiagos, lengvai deformuojasi, stabilus ir patvarus. 2.Išorinis sluoksnis dažų procesas yra apsaugotas nelaidžiu sluoksniu ir metalo, nėra rūdžių. 3.Trys būdai, kaip naudoti, vertikalus kviečių / horizontalus kviečiai / radijas. 4.Su dvigubu kviečių įrašus, universalus kviečių clip + vasariniai kviečiai įrašą kovoti su įvairių spektakliai / speech / live / radijo ir kiti darbai. 5.Paramos baras yra įrengtas dvigubas sagtis. 6.Skersinio sukamojo disko sukasi 360°, reguliuojamas ne bus, metalinių siūlų spynos, ar ne purtyti, ir yra stabilus. 7.Pagrindinės medžiagos: Metalas + plastikas 8.Spalva: Juoda Pakuotė: 1 x Grindų Stovas Mikrofono Laikiklis 2 x Įrašą Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Anatoli70 702020-11-08
"I do not receive the item in my address and the seller communication was realy bad. I do not recommend the service to anyone"
Rahimaheima2020-12-03
"Lighter no less well stick grab."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai