Už FPC-FC70S713-01 7" colių pakeisti Teclast P70 3G, touch ekranas skaitmeninis keitiklis stiklo touch panel

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: ekrano jutiklinė teclast, jutiklinio ekrano lenovo p70 a, ekrano teclast p80x, android tablet, 7 colių tabletę lenovo, teclast, teclast p80x stiklo ekranas, htc butterfly pakeitimo, hp x360 jutiklinio ekrano pakeitimas, tabletę teclast.

    €5.02 €5.40
  • Ekrano Dydis: 7~10 Colių
  • Ekrano Tipas: Capacitive Ekranas
  • Suderinamos Prekės: Universalus
  • Produkto Tipas: Tabletę Touch Panel
  • Prekės Pavadinimas: Myslc
  • Modelio Numeris: FPC-FC70S713-01

1.prašome atidaryti planšetinį kompiuterį patikrinti jutiklinio ekrano jungties kabelio ir kodą.Nes yra kai kurių tablečių su įvairiais jutiklinio ekrano jungties kabelis pačią tabletę.

2. Mes tiesiog gali garantuoti, kad vieną gavote, kurios bus suderinamos su jūsų planšetiniu kompiuteriu, jei jūsų jutiklinį ekraną tos pačios jungties kabelis su foto internete !Prašome neperka, jei jūs nesutinkate su suderinama jutiklinis ekranas

Jei užsakysite LCD ekrane arba paliesti ekrane iš jav .mes tik patvirtinti visus LCD ir touch screen gali gerai dirbti su jūsų tablet jei užsisakėte teisę ekraną .nereikia įsitikinkite, kad tai yra tas pats numeris su savo senąjį .jei jums priimti negali, tai nereikia pirkti .

Kennedy Kody2020-12-15
"Everything has come. Although the box was crumpled (but this is already Russian mail). everything works. Order, recommend"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai