Neewer Live Transliacijos USB LED Selfie Žiedas Šviesos 2Cell Telefono Spaustuvai Live Stream "Youtube" Video360 Laipsnį, Lankstus, Sukasi

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: selfie šviesos žiedas, "amazon" neewer led panel, lempos žiedas, led neewer, andoer trikojo, neewer žiedas led, žiedas sieniniai šviestuvai, telefono skambutis 360 gold, selphy šviesos žiedas, "flash" neewer.

    €7.02
  • Pakuotė: Taip
  • Modelis: Dešimt milijonų devyniasdešimt du tūkstančiai aštuoni šimtai dvidešimt vienas
  • Prekės Pavadinimas: neewer

Neewer Live Transliacijos USB LED Selfie Šviesos Žiedas su 2 mobilusis Telefonas Spaustuvai Live Stream, "Youtube" Vaizdo įrašą,2-Šviesos Režimas,360 Laipsnių Besisukantis Lanksčios Rankos iPhone, Samsung, HTC (Mic,Telefono nepridedamas)

PASTABA: Maksimalus Storis Lentelės Tvirtinimo Gnybtas: 2.36 colių / 6 cm, prašome įvertinti savo darbo stalo storis prieš užsakant.Mobiliųjų telefonų ir Mikrofonas NĖRA įtraukti.

Puikiai tinka gyventi srautas, live transliacijos, gyventi rodo, selfie, vaizdo pokalbių.Puikus YouTube, Facebook, gyvos muzikos, Dienoraštį, "twitter" ir kt.

Galite nustatyti, kad jis iš kelių skirtingų kampų su tingus laikiklis.Jis bus gyvina ir minkština savo funkcijas.Nereikia nerimauti erzina šešėlį savo veidą, kai imtis selfie nebėra.Su šiuo žiedu šviesos, tik parodyti savo gražių Selfies Socialinės Žiniasklaidos, jei norite.

Kai šviesa įjungta, galite contorl šviesos šalta šviesa būtų šilta šviesa per jungiklio mygtuką.

Kai yra išjungti, tiesiog imti ji su USB.Nereikia Baterijų, ne visi.

Jei jums reikia papildomos šviesos diržams, nuotraukų, makiažo pamokos, todėl vaizdo ar matomas bendrauti su draugais, Neewer Žiedas Šviesos bus puikus pasirinkimas už jus.

Techniniai duomenys:

Aukštis LED Šviesos: 23.6 cm / 60 cm

Aukštis mobiliųjų Telefonų Turėtojas: 11.4 cm / 29 cm

Didžiausias Storis Lentelės Tvirtinimo Gnybtas: 2.36 colių / 6 cm

Galia: 12W

Įėjimo Įtampa: 5V

Maitinimas: USB sąsaja

Medžiaga: Metalų, Aliuminio Lydinio

Spalva: Juoda

1 x Live Transliacijos LED Šviesos Žiedas su 2 mobiliojo Telefono Turėtojas

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai