6vnt 2021 Naujųjų Metų Audinio, Raudonos spalvos Voką Raudona Pasisekė Pinigų Maišeliai Red Pocket Vestuvių Šventė Siuvinėjimo Pavasario Šventė Raudonai Paketas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: 2021 m. pavasario festivalis, raudonas pakelis, krepšys audinys, kinijos metus raudona vokai pasisekė pinigų, kinijos dekoras, juoda bamblys, red pocket vestuvių, dvieilis, vokai pinigų, didelį kinijos raudona paketas.

    €4.68 €5.64
  • Proga: naujieji metai
  • Medžiaga: Medžiaga
  • modelis: AUGALŲ
  • Skaičius, Vnt: 6pcs
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Savybės:

1. Skirtingų stilių siuvinėjimo modelius, lankstus ir spalvinga trikotažas padidina retro stiliaus, su klasikinio Rytietiško stiliaus ir ryškus vaizdas.

2. Klasikinis Kinų elementų, kad jis unikalus ir gali būti naudojamas kaip pinigų voką ar suvenyrą;raudona piniginė atneš jums laimę, priežiūrą, sveikatą ir laimę, tinka Kinų naujieji Metai, Žibintų Šventė, vestuvės, gimtadienis, šventė, tradicinis festivalis ir pan.

3. Pasisekė vokai turi built-in plastikiniai mygtukai laikyti dalykų ir būtų lengva atidaryti ir uždaryti.Subtilus šilko modelius ir Kinų mazgų yra gerai padaryta ir idealiai tinka vestuvėms, dovanos, mobiliojo telefono, rankinės, papuošalai, rankinės ir kitos NAUDOJA

Specifikacija:

Medžiaga: Audinys

Spalva: Raudona

Dydis: 10.5x17cm

Komplektą Sudaro:

6 x Raudoną Voką

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai