1PCS Suaugusiųjų Pagalbos Vandeniui Lietaus Kailis Poncho Pėsčiųjų, Kempingas Gaubtu Lauko vandeniui Anti-šlapias Ilgai Rainwear Lietus

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: plonas, atsparus vandeniui vėjo, moterų skara poncho, lauko ziajać moterims, klim lietaus pavara, tekstilės lietaus pavara, poncho moterims, atsparus vandeniui vėjo, minkštas verpalai poncho, plunksnų poncho, vaiko rainwear.

    €4.87 €7.15
  • Lytis: Vyrai & Moterų
  • Pamušalas: Poliesteris
  • Medžiaga: Viskozės
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Lauko Striukė Tipas: Softshell
  • Svoris: 145g
  • Medžiagų Technologijos: NĖRA
  • Funkcija: Vėjo
  • Pritaikymas: Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį

1PCS Suaugusiųjų Pagalbos Vandeniui Lietaus Kailis Poncho Pėsčiųjų, Kempingas Gaubtu Lauko vandeniui Anti-šlapias Ilgai Rainwear Lietus

Funkcijos: 1. Premium EVA Medžiaga: suaugusiųjų poncho yra pagamintas iš 100% EVA (ekologiškos medžiagos).Ir tai yra netoksiška, bekvapis ir nekenksmingas.Ir poncho pasižymi ilgomis rankovėmis, elastiniai rankogaliai, przystawkę uždarymo ir didelių raišteliu gaubtu dizainas turi būti atsparus vandeniui, ir poncho yra lengvas, ir ji gali laikyti rankose, galvos ir kaklo sausai.

2. Nešiojamų ir Daugkartinio naudojimo: Skirtingai nei įprastos vienkartinės lietpalčiai, mūsų lietpalčiai ne tik sausas greitai, bet taip pat jie gali būti perdirbti ilgą laiką.Ir lietaus kailis patvarus, plyšimui atsparus, vandeniui ir orui.Ir jis yra mažo dydžio,, o jis gali būti sulankstyti ir įdedamas į kuprinę, namo, biuro ar automobilio avarijos atveju.

3. Madinga ir Praktiška: storis lietpaltis yra apie 0,15 mm/0.01 į ir iš permatomos medžiagos lietpaltis yra beveik 50% storesnė nei dauguma kitų lietpalčiai (beveik 0.06 mm arba 0,10 mm).Šioje ekstremalioje lietaus kailis yra pagamintas iš przystawkę uždarymo, kuris yra tvirtas, patogus ir lengva įdėti ir kilimo.Ir tai yra sub-permatomas ir naudinga.

4. Platus Programas: lietaus kailis yra 100% atsparus vandeniui, tvirtas, lengvas ir plyšimui atsparaus.Ir jis yra tinkamas visiems metų laikams ir lauko veikla, pavyzdžiui, pramogų parkuose, spektakliai, sportas, kelionės, pėsčiomis, žvejyba, žygiai, stovyklavimas, lietingą dienų, turai, automobilių ir kt.Ir tai yra geras gynėjas kelionės ir bendro naudojimo.

5. Tinkamą Dydį: Tai lietaus kailis yra nemokama dydis lietpaltis, kurie priemones, apie 59 cm x 27 colių dydžio, ir ji išlaiko jus sausą nuo galvos iki kojų.Į lietpaltis yra przystawkę mygtukų, siekiant užtikrinti, kad ji tinka jums.

Techniniai duomenys:

Spalva: balta, mėlyna, geltona, pilka

Dydis: nemokamai dydis

Svoris: apie 140g

Pakavimo Sąrašas:

Lietpaltis*1

Gohawks2772020-12-06
"One size does NOT fit all. This is a good raincoat, but definitely too large and doesn't fold properly to a small packet one can carry in a pocket. Material is OK. Does not look like the advertized blue raincoat in the picture. A smaller size would have been perfect."
Marlen 25may2020-10-27
"Long and lightweight, perfect for bike And light showers. Very fast delivery, thank you."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai