8Pcs Metalo Sienos Montuojamas Lubų Kabliai, Kabantys Augalai, Struktūra Žibintai Gėlių Vazonus

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: lubų kabliai augalai, lenktas kabinti kablys, puodą, varžtas lubų kablys, stiprus lubų kabliai, gitara kabinti kablys, lipni lubų kabliai, 4 pakopa augalų stendas, puodą pusiau, plastikinės lubų kabliai.

    €4.28 €6.59
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Geležies
  • Nėra. Kabliukų: 1

Aprašymas

Nuostabi stiprus, tvirtas ir patikimas kablys su labai mažo dydžio!Pagaminti iš premium geležies medžiagos.Patogus įrankis, kuris gali būti naudojamas vidaus arba lauko, mokyklos, dirbtuvės, garažas, grilis, biure, namuose, spintelės, sandėlio ten, kur yra geležies ar plieno.Jie yra patogu kabinti viską nuo įrankiai, įranga, įrankiai, komponentai, tiekimas ir produktų pardavimo, sporto ir saugos baneriai visur dirbti ir žaisti.

Savybės

- Spalva: Balta

- Dydis: 5,5 x 5,5 x 6,5 cm.

- Medžiaga: Geležies.

- Pagamintas iš aukštos kokybės ketaus medžiagos, ilgalaikio naudojimo.

- Stiprus, tvirtas ir patikimas kablys su labai mažo dydžio.

- Tinka vidaus, lauko, mokyklos, dirbtuvės, garažas, grilis, biure, namuose, spintelės, sandėlio ten, kur yra geležies ar plieno.

- Kabo įrankiai, įranga, įrankiai, komponentai, tiekimas ir produktų pardavimo, sporto ir saugos baneriai visur dirbti ir žaisti.

- Užtikrinkite, kad jūsų namai organizuoja ir išnaudokite savo erdvę.

Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, Dėl apšvietimo efektas, monitoriaus šviesumą, rankinis matavimas ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

Pakavimo sąrašas

2 x Geležies Orinės Kabliukai

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai